Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Grīziņkalna skeitparkā otro reizi notiks pasākums „Streetbasket Extreme”

Renārs Buivids, 08.07.2009. 12:35

18. jūlijā Rīgā, „Grīziņkalna skeitparkā” otro reizi notiks ielu basketbolu un ekstrēmos sporta veidus – BMX, skeitbordu un skrituļslidošanu - vienojošais pasākums – „Streetbasket Extreme”. Šoreiz vēl vairāk komandu, vēl vairāk dalībnieku un vēl krāšņāka izklaides programma.
Grīziņkalna skeitparkā otro reizi notiks pasākums „Streetbasket Extreme”

„Streetbasket Extreme” programmā ielu basketbols - ne tikai trīs pret trīs, bet arī viens pret vienu, kā arī „Garnier” ratiņu basketbols un ekstrēmo sporta veidu – BMX, „inline” skrituļslidošana, skeitbords - sacensības, dejotāju un reperu konkursi, kā arī daudz un dažādi konkursi gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

„Streetbasket Extreme” rīko jauniešu organizācija „Avantis” un biedrība „Streetbasket”. Šovasar iecerēti trīs lielie pasākumi. Pirmais no tiem notika 16.maijā, pulcējot apmēram 200 ielu basketbola komandu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Krievijas, kā arī 93 ekstrēmo sporta veidu pārstāvjus no Latvijas un Igaunijas. Sezonas kulminācija ieplānota 29. augustā!

Trijos ielu basketbola turnīros sacensības notiks vairāk nekā desmit grupās – gan sievietēm un vīriešiem, gan jauktajām komandām, kā arī ielu basketbola spēles ratiņbasketbola pārstāvjiem. Pirmo reizi arī atsevišķa grupa pieredzējušākajiem basketbolistiem – 1969. gadā dzimušie un vecāki. Pieteikšanās 18. jūlija turnīram notiks līdz pat 15. jūlijam, izmantojot interneta lapu – www.streetbasket.lv.

Puišiem līdz 16 gadu vecumam un sievietēm dalība ir bez maksas. Ņemot vērā komandu milzīgo interesi par piedalīšanos „Streetbasket Extreme”, spēles notiks no plkst. 10 līdz pat plkst. 22, dienas pirmajā pusē izspēlējot mačus jaunākajās grupās, bet pēcpusdienā startējot pārējiem ielu basketbolistiem. Uzmanību! Dalībkomandu skaits ir ierobežots, tādēļ neatlieciet to līdz pēdējam brīdim!

Tikai „Pro” grupā tiks vērtēts visu trīs posmu kopvērtējums, lai noteiktu labāko Latvijas komandu, kura balvā saņems ceļazīmes uz septembrī Maskavā notiekošo grandiozo ielu basketbola turnīru „Moscow Open” ar daudzu valstu izlašu līdzdalību. Pirmajā posmā uzvarēja Krievijas komanda „Cvetok”, bet pašmāju vienību konkurencē līdere ir otro vietu ieguvušā „TP Nr. 30”.

Ekstrēmo sporta veidu programmā paredzētas “Parbmx.com” BMX, “Fans” skeitborda un „Taktika.lv” ekstrēmās skrituļslidošanas sacensības „park” disciplīnā.

„Streetbasket Extreme” ielu basketbola turnīrā jau otro reizi Latvijā varēs vērot spēles viens pret vienu, kur pēc izslēgšanas sacensību principa sacentīsies organizatoru noteiktie 16 dalībnieki. Pirmajā posmā finālā iekļuva Krievijas meistari, bet trešo vietu dalīja Einārs Tukišs un Armands Ošiņš. Par 1:1 turnīra patronu kļuvis Latvijas basketbola spilgtākā zvaigzne Armands Šķēle, kurš šoreiz noteikti būs aktīvs šo sacensību līdzdalībnieks.

„Streetbasket Extreme” pasākumu vadīs labi zināmais mūziķis Gacho,  bet par mūziku rūpēsies DJ „Kress”. Izklaides programmā deju grupu un reperu sacensības. Skatītājus priecēs arī Latvijas labākais basketbola frīstaila meistars Elmis. Līdzjutēju izklaidei arī „Garnier” ekstrēmo frizūru konkurss un šovs.

„Streetbasket Extreme” 18. jūlija sacensību sākums plkst. 10, bet plkst. 15 atklāšanas šovs, piedaloties Latvijas sporta, pašvaldības un valdības pārstāvjiem, kā arī sabiedrībā pazīstamiem ļaudīm. Apbalvošana iecerēta vairākās daļās, jau pa dienu apbalvojot jaunāko grupu laureātus, bet paša vakarā balvas dāvājot arī labākajiem citu grupu pārstāvjiem.

Oficiālā pēcpasākuma ballīte notiks „Essential club”.

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” un biedrība “Streetbasket”

Atbalsta: „Garnier”, “Uzvelckreklu.lv”, “Islande hotel”, „Fans”, „Parbmx.com”, „Taktika.lv”, tipogrāfija “McĀbols”, nodibinājums “palidzesim.lv”, „Pegasus partnership”, „Dr. Feldmaņa privātklīnika”, Stelpes dabīgais minerālūdens

Mediju atbalstītāji: oficiālais pasākuma radio “European Hit Radio”, „Draugiem.lv”, nacionālais e-dienests „inbox.lv” „Diena.lv”, žurnāls “Sports”, “Easyget.lv”, „Kasjauns.lv”, „pozitivaszinas.lv”.

Aktuālā informācija: www.streetbasket.lv, www.esports.lv/basketbols/streetbasket

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV