Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijā pirmo reizi notiks nūjošanas maratons

Gaļina Gorbatenkova, 16.07.2009. 18:22

Sestdien, 18.jūlijā pirmo reizi Latvijā notiks nūjošanas maratons, tas notiks OZOLKALNA atpūtas parkā, Cēsu rajonā.

Nūjošanas maratonu organizē Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA), lai aicinātu ikvienu nūjotāju izmēģināt spēkus kādā no maratona distancēm, kas vīsies pa skaistām meža takām Gaujas ielejā.

Starts nūjotājiem tiks dots plkst. 11.00 un ikviens nūjotājs varēs izvēlēties kādu no trīs distancēm: maratonu (42,195 km), pusmaratonu (21,097 km) vai 5 km distanci.

Dalība nūjošanas maratonā ir bezmaksas un tam joprojām iespējams pieteikties - sīkāka informācija LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv.

LTSA jau trešo gadu regulāri organizē arī bezmaksas nūjošanas masu pasākumus dažādās vietās visā Latvijā, kuros aicināts piedalīties ikviens interesents un kuros LTSA sertificētu instruktoru vadībā notiek nūjošanas pamatapmācība. Tāpat LTSA organizē arī nūjošanas aktivitāšu vadītāju un instruktoru apmācības seminārus.

LTSA ir dibināta 1991.gadā un tās galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, jo regulāras fiziskās aktivitātes ir efektīvākais un ekonomiskākais dažādu slimību profilakses veids. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam, sniegtu dalībniekiem gandarījumu un pozitīvas emocijas, kā arī veicinātu izpratni par fizisko aktivitāšu nepieciešamību ikdienas dzīvē. LTSA ir arī Starptautiskās Nūjošanas Federācijas (INWA) biedrs.





» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV