Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Turpinās tenisista Gulbja neveiksmju sērija

LETA, 21.07.2009. 09:35

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis pirmdien piedzīvoja zaudējumu Indianapolisas "ATP World Tour 250" sērijas turnīra vienspēļu pirmās kārtas mačā.

Latvietis ar rezultātu 2-6, 3-6 pārliecinoši piekāpās Francijas sportistam Markam Žikēlam, kas turnīrā izlikts ar septīto numuru.

Šis kļuva par 25 turnīru pēc kārtas, kurā latvietis nespēja pārvarēt vismaz otro kārtu. Neveiksmju sērija sākās vēl 2008.gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

ATP pasaules rangā Gulbis patlaban ieņem 65.vietu, bet Žikēls atrodas 82.pozīcijā. Šis bija abu tenisistu pirmais savstarpējais mačs.

Līdz ar to Gulbis vienspēļu turnīru noslēdza bez izcīnītajiem ATP ranga punktiem.

Šajā turnīrā šogad ar pirmo numuru izsēts Krievijas sportists Dmitrijs Tursunovs. Otrais numurs ticis Dudi Selam no Izraēlas, savukārt ar trešo numuru būs izlikts amerikānis Sems Kverijs.

Gulbis Indianapolisas turnīrā spēlē pirmo reizi karjerā.

Šonakt pēc Latvijas laika Gulbis pārī ar krievu Dmitriju Tursunovu laukumā dosies arī dubultspēļu turnīrā, pirmās kārtas mačā tiekoties ar amerikāņiem Eriku Butoraku un Skotu Lipskiju, kuri izlikti ar trešo numuru. Šis mačs sāksies pēc plkst.2 pēc Latvijas laika.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV