Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Sestdien Gulbenē notiks Spēkavīru čempionāta 4.posms

Signe Znotiņa, 24.07.2009. 11:31

Rīt, 25.jūlijā, Gulbenē norisināsies Latvijas Spēka Atlētu Federācijas un Sporta attīstības centra organizētā Spēkavīru čempionāta ceturtais posms, kur aizrautīga cīņa gaidāma arī G4S nēšu nešanas vingrinājumā. Čempionāta ietvaros notiks arī otrais Armijas Dižvīra posms.
Sestdien Gulbenē notiks Spēkavīru čempionāta 4.posms

Lai arī sacensībās Preiļos piedzīvots zaudējums Agrim Kazeļņikam, līdera pozīcijas pēc pirmajiem trim čempionāta posmiem joprojām saglabā Artis Plivda (Preiļi). Taču kopvērtējumā tikai par pāris punktiem atpaliek pašlaik otrās vietas ieguvējs Dainis Zāģeris (Talsu rajons).

Spēkavīru čempionāta ceturtais posms norisināsies rīt, pilsētas svētku laikā Gulbenes pilsētas stadionā. Sacensību sākums plkst. 11:00.

G4S nēšu nešanā Preiļos Rozentāls uzstāda pasaules rekordu

Šobrīd 4.vietas ieguvējs Māris Rozentāls čempionāta posmā Preiļos uzstādīja pasaules rekorda cienīgu rezultātu AS G4S Latvia atbalstītajā vingrinājumā G4S nēšu nešanā - 360kg nēšu nešana 25m attālumā atlētiem līdz 105kg. Viņš to paveica 15,13 sekundēs.

Artūrs Plostnieks, Sporta attīstības centrs pārstāvis: „Māra Rozentāla sniegums vingrinājumā G4S nēšu nešana ir pasaules rekorda cienīgs. Diemžēl, lai to varētu uzskatīt par oficiālu pasaules rekordu, tam nepieciešama starptautisko tiesnešu klātbūtne un kontrole. Taču jebkurā gadījumā par atlēta panākumiem ir liels gandarījums!

Sacensību posms Preiļos bija īpaši aizraujošs, jo vairāki atlēti uzrādīja negaidīti labu sniegumu un rezultātus, palielinot konkurenci cīņā par godpilno vietu sadalījumu. Prognozējams, ka arī atlikušajos sacensību posmos ir gaidāmi pārsteigumi – kā skatītājiem, tā pašiem dalībniekiem.”
 
Pārsteidz gulbenietis Andris Leišavnieks

Aizvadītajā sestdienā notikušajā posmā Preiļos pārsteidzoši labu sniegumu pēdējos vingrinājumos uzrādīja gulbenietis Andris Leišavnieks. No piektās sestās vietas pēc pirmajiem posmiem, pēc trešā sacensību posma atlēts ir pakāpies uz trešo vietu.

llze Jermacāne, AS G4S Latvia Mārketinga un sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja: „Sekojot līdzi čempionāta posmiem redzams, ka precīzi prognozēt rezultātus un sniegumu nav iespējams. Katram atlētam ir savas spēcīgās puses un trumpji. Tāpat katru reizi ir dažādi blakus faktori, kas var sekmēt vai apgrūtināt sniegumu.

Iepriekšējā posmā Preiļos ļoti labus rezultātus noslēguma vingrinājumos uzrādīja Andris Leišavnieks, kurš šo sestdien sacentīsies savā dzimtajā pilsētā Gulbenē. No pieredzes zināms, ka atrašanās starp „savējiem” un liels līdzjutēju atbalsts arī var būt viens solis tuvāk panākumiem. Atcerēsimies kaut vai Mareka Leiša panākumus pērn Ventspilī notikušajā posmā!”

Turpmākie šīs sezonas Spēkavīru čempionāta posmi norisināsies Ventspilī (8.augusts), Rīgā (22.augusts) un sacensību fināls - Ogrē (30.augusts).

Jau no 20. jūlija visus līdz šim notikušos Latvijas Spēkavīru čempionāta posmus var redzēt LNT, kur tos pārraida atbilstošā secībā. Plašāku informāciju par čempionātu skatīt www.sacensibas.lv.     

Uzziņai:     

AS G4S Latvia ir vadošā drošības risinājumu kompānija Latvijā, nodarbinot vairāk nekā 1500 darbinieku. G4S uzņēmums Latvijā ir pasaulē lielākās drošības risinājumu kompānijas G4S plc grupas uzņēmums Latvijā. Šobrīd G4S plc darbojas vairāk nekā 110 valstīs, nodarbināto skaitam pārsniedzot 585 000 cilvēku.

AS G4S Latvia sniedz drošības pakalpojumus vairāk nekā 15 000 fiziskām un juridiskām personām Latvijā, t.sk., dažādu nozaru vadošajiem uzņēmumiem, kā arī klientiem valsts sektorā, izstrādājot individuālos drošības risinājumus un nodrošinot tehniskās un fiziskās apsardzes, kā arī montāžas un inkasācijas pakalpojumus. AS G4S Latvia ir viens no retajiem uzņēmumiem nozarē, kas saņēmis Industriālo drošības sertifikātu, Atzītās aizsardzības organizācijas Atbilstības sertifikātu un Bureau Veritas Quality International sertifikātu par kvalitātes sistēmas atbilstību ISO 9001:2008 standarta prasībām.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV