Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz vīriešu izlases pārbaudes spēlēm

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 27.07.2009. 14:15

No šodienas, 27. jūlija, uzsākta biļešu tirdzniecība uz pirmajām divām vīriešu izlases pārbaudes spēlēm Arēnā Rīga. Biļetes pieejamas visās Biļešu serviss kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.

Pirms gaidāmā Eiropas Čempionāta Polijā, Latvijas Nacionālā izlase „Arēnā Rīga” kopā aizvadīs trīs pārbaudes spēles. Šobrīd biļetes tirdzniecībā ir pieejamas uz pirmajām divām spēlēm – 6. augustā plkst. 19:45 Latvija – Zviedrija un 14. augustā plkst. 19:45 basketbola saldais ēdiens Latvija – Lietuva.

Latvijas un Zviedrijas savstarpējā spēle komandas galvenajam trenerim Ķestutim Kemzuram būs debija Latvijas valstsvienības treneru korpusā oficiālā spēlē. Tāpat klātesošajiem būs iespēja pirmo reizi valstsvienības sastāvā vērot Andra Biedriņa un Kaspara Kambalas duetu laukumā.

Lietuvas valstsvienības sastāvā Rīgā galvenā trenera Ramūna Butauta vadībā ieradīsies tādas zvaigznes kā Linas Kleiza (Denver Nuggets), Simas Jasaitis (Tel Avivo Maccabi Elite), Darjus Lavrinovičus (Maskavas Dinamo), Kšistofas Lavrinovičus (Sienas Montepaschi), Robertas Javtokas (Maskavas Dinamo) un citi. Kaimiņu derbijs vienmēr ir bijis principiāls jautājums gan klubu, gan valstsvienību sacensībās, tādēļ var apgalvot, ka arī šoreiz cīņa notiks par katru bumbu. 

Biļetes uz pārbaudes spēlēm ir iespējams iegādāties internetā www.bilesuserviss.lv, kā arī Biļešu Serviss tirdzniecības vietās un Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā, to cena no pieciem līdz desmit latiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV