Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Biatlonists Gundars Upenieks kļūst par Valmieras maratons 2009 patronu

Elīna Krūkle, 28.07.2009. 15:57

Latvijas izlases biatlonists, daudzkārtējais Olimpisko spēļu dalībnieks Gundars Upenieks, ir piekritis kļūt par Valmieras maratons 2009 patronu, lai uzrunātu un mudinātu Vidzemes iedzīvotājus piedalīties Valmieras maratonā un tā ietvaros organizētajās Reģionu cīņās.

Gundars Upenieks: „Man tiešām ir patiess prieks būt par patronu tik jaukam pasākumam - Valmieras maratons 2009, kas atgādina mums par veselīga un aktīva dzīves veida nozīmīgumu. Es ļoti priecājos par sporta tradīcijām, kuras Valmieras maratons organizatori spēj ne tikai saglabāt, bet arī attīstīt, katru gadu piesaistot ar vien vairāk sportot gribētāju. Ikvienam novēlu sevī atraisīt sporta garu, piedalīties Valmieras maratonā 2009 un veicināt aktīva dzīvesveida popularitāti.”

Jau iepriekš tika minēts, ka atjaunotā Valmieras maratona vēsturē organizatori pirmo reizi Latvijas labākajiem sportistiem/sporta cienītājiem piedāvā kļūt par Valmieras maratons 2009 patroniem savā dzimtajā reģionā vai pilsētā - Vidzemē, Kurzemē, Latgalē, Zemgalē, Rīgā un Valmierā.

Patronu uzdevums ir ietekmēt aktīva dzīvesveida popularizēšanu sabiedrībā, veicināt Valmieras maratons 2009 atpazīstamību un uzrunāt sava reģiona un pilsētas iedzīvotājus, aicinot tos veidot komandas un piedalīties Reģionu cīņās.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV