Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pārsteidzoša aktivitāte Ķekavas novada pirmajos sporta svētkos

Līva Benete, 28.07.2009. 16:01

Ķekavas novada pirmie sporta svētki guvuši lielu atsaucību, pulcējot gandrīz tūkstoti sportot gribētāju no Ķekavas, Daugmales un Baložiem.
Pārsteidzoša aktivitāte Ķekavas novada pirmajos sporta svētkos

Sporta svētkos organizatori bija parūpējušies, lai dalībniekiem būtu iespēja pierādīt sevi daudzveidīgos sporta veidos - virves vilkšanā, jautrības stafetē, futbolā, volejbolā, bruģa bumbā, svaru bumbas raušanā, skrējienā „Mini bizonis”, riepu mešanā, riteņbraukšanas dragreisā, basketbola soda metienos, šautriņu mešanā un florbola metienos.
 
„Ķekavas novads izveidots jūnijā, un pirmie sporta svētki būtībā ir vēsturisks pasākums, kurā tik kuplā skaitā draudzīgās sacensībās apvienojušies līdzšinējo Ķekavas, Daugmales un Baložu pašvaldību iedzīvotāji. Priecēja, ka, piemēram, virves vilkšanas sacensībās cīnījās arī Ķekavas novada domes apvienotā administrācijas un deputātu komanda. Tas ir labs rādītājs, ja pirmajos mūsu sporta svētkos piedalījās tik daudz dalībnieku. Piemēram, volejbolā bija pat 28 komandas, bruģa bumbā 17, bet futbolā 8 komandas un kopumā sporta svētkos piedalījās 874 dalībnieki,” vērtē Ķekavas sporta aģentūras direktore Dace Cīrule.

Padomāts bija arī par jauniešiem un bērniem. Kamēr vecāki piedalījās sacensībās, mazākie svētku dalībnieki labprāt devās izklaidēties uz bērniem izveidotu pilsētiņu ar šķēršļu joslām. Liela atsaucība bijusi skrējienam „Mini bizonis”, ko līdz šim tradicionāli organizēja Baložos, stāsta Ķekavas sporta aģentūras direktore Dace Cīrule.

Atbalstot šādas sporta spēles, Ķekavas novada domes mērķis bija popularizēt aktīvo sportu Ķekavas novadā, kā arī noskaidrot labākos novada sportistus. Liels paldies sporta svētku dalībniekiem un organizatoriem - Ķekavas sporta aģentūrai, Baložu sporta iniciatīvas centram un Daugmales sporta organizatoram.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV