Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Teilors: Paaugstinām latiņu

Žanis Buklovskis, 28.07.2009. 16:46

Fils Teilors brīdina tos, kuri viņu izaicina, ka tiem ir jāaug, lai varētu pārtraukt viņa uzvaru sēriju. Teilors svētdien jau desmito reizi izcīnīja stanjames.com World Matchplay čempiona titulu šautriņu mešanā, šoreiz finālā ar 18:4 pārspējot Teriju Dženkinsu.
Teilors: Paaugstinām latiņu

Šī uzvara nozīmē, ka Teilors turpina savu uzvaru sēriju TOP reitinga turnīros. Viņš ir izcīnījis visus augstākos titulus kopš 2008. gada Las Vegas Desert Classic turnīra.

Tāpat arī saņemot 100 000 sterliņu mārciņu, viņš ir palielinājis atstarpi par 450 000 sterliņu mārciņu PDC Order of Merit (vērtīgāko spēlētāju reintigs) reitingā no otrajā vietā esošā Džeimsa Veida. Pagājušo divu gadu laikā Teilora ienākumi no balvu fondiem ir sasnieguši 755 513 sterliņu mārciņas.

Tādējādi Teilors arī ir metis izaicinājumu saviem sāncenšiem, lai tie uzlabo savu sniegumu, kuriem atlika vien noskatīties, kā Teilors četras reizes turnīrā sasniedza vidējos rādītājus virs 105 punktiem sērijā.

"Es atceros, kā divus gadus atpakaļ visi bija gatavi saderēt, ka es vairs nevinnēšu nevienu turnīru" izteicās Teilors "Viņi ir zaudējuši šajās derībās. Es esmu atgriezies un turpinu uzlabot rezultātu. Es esmu pacēlis un turpināšu celt latiņu. Pārējiem spēlētājiem arī ir jāceļ savas latiņas, jo viņiem nav citas iespējas."

"Ja viņi to nedarīs es kļūšu bagātāks par Taigeru Vudu (Tiger Woods). Es ļoti labi zinu, ko Adrians Luis dara, es zinu, ko Endijs Hamiltons dara, un es zinu, ko lielākā spēlētāju daļa dara un, ticiet man, ar to ir stipri par maz. Terijs neatdodas šim sporta veidam par visiem 100 procentiem, un viņam būtu jātrennējas vairāk nekā 15 minūtes dienā. Un tagad viņam ir jāpaklanās, lai gan viņš ir ļoti labs spēlētājs. Viņam tagad ir jāsāk strādāt. Viņiem visiem tagad ir jāsāk strādāt un trennēties, jo man šķiet, ka es savus vidējos rādītājus varu pacelt vēl par aptuveni 10 punktiem."

Teilors arī uzsvēra, ka, kaut arī tagad līdz septembrim nebūs nekādu sacensību, viņš netaisās šautras nolikt atvilknē un aizmirst par tām līdz nākamajām sacensībām. "Es jau šonedēļ pat atgriezīšos pie treniņa mērķa, kā arī atgriezīšos trenažieru zālē" viņš izteicās "Es neesmu pietiekoši mundrs un uz fināla beigām mana enerģija bija pagaisusi. Tas nav pietiekoši labi, man ir jākļūst mundrākam."

"Esmu septītajās debesīs aiz priekiem, ka man ir izdevies uzvarēt. Visu gadu tu gatavojies Pasaules čempionātam un World Matchlay turnīram, jo tas ir otrais lielākais turnīrs, un uz to es arī mērķēju. Te nav runa tikai par naudu, nekas nelīdzinās uzvarai. Man pavisam noteikti patīk vinnēt un ar tādām sajūtām nav iespējams zaudēt."

Teilors apspēlēja Robertu Torntonu, Kevinu Peinteru, Adrianu Luisu un Mervinu Kingu lai sasniegtu finālu. Divas reizes sasniedzot vidējo rādītāju 109,4 punkti sērijā, pirms finālā nežēlīgi izrēķināties ar Teriju Dženkinsu. Teilors visa turnīra garumā zaudēja tikai 20 legus.

"Esmu nedaudz vīlies Terijā, un teicu viņam, ka viņš ir labāks spēlētājs nekā tas, ko mēs redzējām. Taču tas laikam nepalīdzēja, un es ņēmu virsroku, kamēr viņš nolaida rokas. Es sajutu vājumu Terijā un uzreiz sāku viņu maksimāli presingot. Iespējams, fani vēlējās finālā redzēt daudz spraigāku cīņu."

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV