Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jēkabsone-Žogota rezultatīvākā WNBA spēlē

LETA, 29.07.2009. 09:12

Sieviešu nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) regulārajā čempionātā otrdien savu līdz šim rezultatīvāko maču aizvadījusi Latvijas izlases spēlētāja Anete Jēkabsone-Žogota, kura guva 15 punktus mačā ar spēcīgo Fīniksas "Mercury" vienību, tomēr latvietes pārstāvētā komanda Konektikutas "Sun" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 80:95 (17:25, 13:20, 23:33, 27:17).

Jēkabsone-Žogota laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā viņa realizēja septiņus no 12 divpunktu metieniem un vienu no četriem tālmetieniem, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. Tāpat latvietes kontā šajā mačā bija arī trīs rezultatīvas piespēles un divas atlēkušās bumbas. Tajā pašā laikā latviete pieļāva divas kļūdas un nopelnīja divas personīgās piezīmes.

14 punktus "Sun" komandas rēķinam šoreiz pievienoja Ašja Džounsa, bet pie 12 punktiem tika Francijas izlases līdere Sandrīna Grudā.

WNBA Austrumu konferences kopvērtējumā "Sun" vienība saglabāja otro pozīciju ar 16 spēlēs izcīnītiem deviņiem panākumiem. Savukārt "Mercury" atrodas pirmajā vietā Rietumu konferencē un visā līgā ar 14 uzvarām 19 spēlēs.

Kā zināms, WNBA sezona norisinās vasarā. Regulārais čempionāts turpināsies līdz 13.septembrim, bet tam sekojošajās izslēgšanas spēlēs piedalīsies Austrumu un Rietumu konferences četras labākās komandas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV