Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Aleksejs Saramotins piektais

Rolands Japiņš, 30.07.2009. 14:08

Nedēļas sākumā 29. jūnijā starts tika dots Dānijas tūrei, kurā tiek pārstāvēta arī Latvijas riteņbraucēja Alekseja Saramotina komanda ‘’Team Designa Kokken’’.
Aleksejs Saramotins piektais

Dānijas tūrei ir ļoti augsta prestiža kategorija ‘’2HC’’. Tūrē piedalās tādas ‘’Pro Tour’’ komandas kā ‘’Team Saxo Bank’’, ‘’Silence – Loto’’, ‘’Cervelo Test team’’. Sacensībās ir iekļauti seši etapi ar nelieliem ‘’pauguriem’’.

Saramotins šajās sacensībās ir viens no komandas līderiem, un šī ir arī lieliska iespēja sevi parādīt ‘’Pro Tour’’ komandām.

Pirmo 175 km garo etapu Saramotins veica lieliski, finišējot piektais.

Sacensību gaita: Brauciens bija saraustīts, vairāki atrāvieni. Pirms finiša pēdējie atrāvušies sportisti tika noķerti. Finišs bija nelielā kalnā, kurā Saramotins finišēja piektais.

Rezūltāti: 175 km, laiks – 4:13:10.

1 Matti Breschel (Den) Team Saxo Bank, 2 Simon Gerrans (Aus) Cervelo Test Team,     3 Martin Pedersen (Den) Team Capinordic,     4 Kristof Vandewalle (Bel) Topsport Vlaanderen – Mercator,     5 Aleksejs Saramotins (Lat) Team Designa Køkken  ,   6 Rasmus Guldhammer Poulsen (Den) Team Capinordic.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV