Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Armands Šķēle izlasē varētu atgriezties nedēļas laikā

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 31.07.2009. 14:55

Latvijas Nacionālās basketbola valstsvienības spēlētājam Armandam Šķēlem veiktajā medicīniskajā izmeklēšanā konstatēta neliela galvas mikrotrauma, neko nopietnāku neklājot.

Šķēlem uz doto brīdi nav nepieciešama papildus ārstēšana, taču basketbolistam rekomendēts vēl kādu laiku nenodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Paredzams, ka izlases treniņos Šķēle varētu atgriezties nedēļas laikā.

Atgādinām, ka 28. jūlija treniņā Liepājas Olimpiskajā centrā, kādā no epizodēm, dodoties caurgājienā, Šķēle saņēma sāpīgu triecienu pa galvu. Tam sekoja spēcīgas galvassāpes, kā rezultātā tika nolemts basketbolistu nosūtīt uz izmeklēšanu Liepājas slimnīcā, kur nekas nopietns netika atklāts un spēlētājam tika izrakstīti pretsāpju līdzekļi.

Diemžēl galvassāpes Šķēlem no rīta nebija pārgājušas, tāpēc tika nolemts basketbolistu nosūtīt uz Rīgu, lai veiktu pilnu izmeklēšanu, kas Liepājas slimnīcā nebija iespējama.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV