Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Helmanis un Valters - basketbola izlases kapteiņi

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 05.08.2009. 14:17

Šodien, 5.augustā, dienu pirms Latvijas – Zviedrijas spēles, Latvijas Nacionālās basketbola valstsvienības spēlētāju un treneru sapulcē par komandas kapteini tika iecelts Uvis Helmanis, savukārt par 2.kapteini - Kristaps Valters.

Uvis Helmanis Latvijas Nacionālās basketbola valstsvienības kapteinis bija jau 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, savukārt, Kristaps Valters Nacionālās valstsvienības kapteiņa godā ir ticis iecelts pirmo reizi.

Jau rīt, 6.augustā, valstsvienība aizvadīs pirmo pārbaudes spēli gatavojoties Eiropas čempionāta finālturnīram, kurš no 7.-20.septembrim norisināsies Polijā

Latvijas - Zviedrijas spēle būs pirmā oficiālā valstsvienības spēle, kurā vienā komandā spēlēs Andris Biedriņš un Kaspars Kambala. Tāpat šajā spēlē kā komandas galvenais treneris debitēs Ķēstutis Kemzūra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV