Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jaunieši aicināti sportot Grīziņkalna skeitparkā

Dace Zariņa, 11.08.2009. 12:18

Katru trešdienu un ceturtdienu, līdz pat septembra vidum, jauniešu organizācija “Avantis” ikvienu aicina apmeklēt Grīziņkalna skeitparku (J.Asara iela 24, Rīga) un piedalīties sportiskās aktivitātes.

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentu, ik trešdienas un ceturtdienas Grīziņkalna skeitparkā  organizē dažādas sporta aktivitātes.

Jau šo trešdien, 12. augustā visi tiek aicināti piedalīties mini futbola turnīrā. Komandā  5 dalībnieki (4 spēlētāji un 1 vārtsargs), spēļu sākums 17:00. Turpmāk 19.augustā Grīziņkana skeitparkā tiek aicināti visi florbola piekritēji, kur florbola pamattrikus un mini turnīrus organizēs Lavijas florbola izlases spēlētāja Evita Rudzīte. Savukārt, 26.augustā tiek gaidīti visi beisbola interesenti, jo šajā reizē ar beisbolu vairāk jūs iepazīstinās “Riga Diamonds” beisbola komanda. Visas parka aktivitātes ir bez maksas.

Katru ceturtdienu plkst.17.00, Griziņakalna skeitparks pulcēs ielu basketbola spēlētājus, jo sadarbībā ar biedrību “Streetbasket” tiek organizēti ielu basketbola turnīri “Ghetto basket”. Līdz šim “Ghetto basket” ir pulcējis vairākus simtu komandas un tādus Latvijā pazīstamus basketbolistus un ielu basketbola cienītājus kā Andri Biedriņu, Armandu Šķēli, Gustavo u.c. sabiedrībā zināmas personības. Pieteikšanās un sīkāka informācija pieejama www.streetbasket.lv.

Augusta vidū skeitparkā tiks piedāvāti ekstrēmo sporta veidu turnīri amatieriem un pro braucējiem – BMX, agresīvās skrituļsslidošanas un skeitborda disciplīnās. Sīkāka informācija vēl sekos.

Jauniešu organizācija ”Avantis” pirms 6 gadiem, bijušā karuseļu atrakciju parka teritorijā, izveidoja Grīziņkalna skeitparku. „Avantis” aktīvi darbojas skeitparkā,  lai pievērstu jauniešus aktīvam dzīves veidam un piedāvātu kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku, organizējot dažādus sporta, aktīvās atpūtas, mūzikas un radošās aktivitātes.  

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar RD IJSD.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV