Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Nedēļas nogalē Ikšķilē notiks Latvijas čempionāts āra frīsbijā

Aiga Grasmane, 11.08.2009. 16:09

Nedēļas nogalē, 15.-16.augustā, Ikšķilē norisināsies Latvijas čempionāts āra frisbijā. Latvijas čempionātā piedalīsies četras sieviešu un piecas vīriešu komandas. Kā sestā komanda vīriešu sacensībās ārpus konkurences piedalīsies arī Igaunijas spēcīgākā komanda no Tallinas.
Nedēļas nogalē Ikšķilē notiks Latvijas čempionāts āra frīsbijā

Par Latvijas čempionu titulu cīnīsies sieviešu komandas no Rīgas (Oriflame KCN), Salaspils, Ventspils un Ogres (Moments), savukārt vīriešu grupā cīņa notiks starp komandām no Rīgas (Ultimate Decision), Ogres, Salaspils (Wild Things), Ventspils (Flying Worms) un apvienoto studentu komandu RTU/ViA (Vidzemes augstskola).

Sestdien un svētdienas pirmajā pusē abās grupās tiks izspēlēts apļa turnīrs, bet fināli notiks svētdienas pēcpusdienā attiecīgi 15:40 sievietēm un 17:20 vīriešiem.

Latvijas čempionāta uzvarētāji vīriešu komandu konkurencē iegūs tiesības piedalīties Eiropas čempionāta Ziemeļaustrumeiropas reģionālās atlases turnīrā, kas notiks 29. – 30. augustā Igaunijā.

Papildus informācija par norises vietu un spēļu grafiks atrodami Latvijas frisbija federācijas mājas lapā: www.frisbee.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV