Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Šodien "Ghetto basket" viesosies Latvijas basketbola izlases spēlētāji

Krišs Zupiņš, 13.08.2009. 09:15

Ik ceturtdienu, biedrība "Streetbasket" sadarbībā ar jauniešu organizāciju "Avantis" Grīziņkalna skeitparkā organizē ielu basketbola turnīrus. Jau šodien, 13.augustā, plkst.18.00 kā "Ghetto basket" īpašie viesi tiek gaidīti Latvijas basketbola izlases spēlētāji.

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, biedrība "Streetbasket" un jauniešu organizācija "Avantis" ik ceturtdienas līdz pat septembrim Grīziņkalna skeitparkā organizē ielu basketbola turnīrus "Ghetto basket", kas ar katru reizi kļūst arvien apmeklētāks un atpazīstamāks. Par "Ghetto Basket" popularitāti liecina arī pieteikto dalībnieku skaits - līdz šim rekords ir bijis 113 komandas.

Šos turnīrus noteikti var nosaukt par pašiem demokrātiskākajiem, jo spēlētāji tiek dalīti divās grupās - līdz 15 gadu vecumam un pēc 16 gadu vecumam. Sieviešu vienības startē jaunākajā grupā.

Līdz šim mačus ir apmeklējuši arī tādi Latvijā zināmi un slaveni basketbolisti kā Andris Biedriņš un Armands Šķēle, kuri kļuvuši arī par aktīvu "Streetbasket" citu pasākumu ciemiņiem. 23.jūlijā viesu pulkā bija arī Kristaps Valters, Aija Brumermane, Dita Krūmberga un Ieva Kubliņa, kura dāvanā no "Streetbasket" prezidenta Raimonda Elbakjana saņēma īpašā dizaina "Ghetto basket" krekliņu.

Sīkāka informācija par dalību "Ghetto Basket" www.streetbasket.lv

Jauniešu organzācija "Avantis" sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentu, lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, ik trešdienas Grīziņkalna skeitparkā plkst.17.00 visus aicina arī uz lielajām Sporta dienām, kur varēs iepazīties vairāk ar florbolu, beisbolu u.c. sportiskām aktivitātēm.

Organizē: biedrība "Streetbasket" un jauniešu organizācija "Avantis".

Atbalsta: Draugiem.lv, EHR, Easyget.lv, Diena.lv, veikals "Fans", "Laima", sporta klubs "Vētra", "Islande Hotel", "Dr.Feldmaņa Med SPA", "Red Bull" un "Abragciems".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV