Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Grīziņkalna skeitparkā varēs apgūt florbola pamatus

Dace Zariņa, 18.08.2009. 10:57

Jau šo trešdien, plkst.17.00 Grīziņkalna skeitparkā, tiek aicināti visi florbola piekritēji, kur florbola pamat trikus un mini turnīrus organizēs Latvijas florbola izlases spēlētāja Evita Rudzīte.

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamentu, ik trešdienas un ceturtdienas līdz pat septembra vidum, Grīziņkalna skeitparkā (J.Asara iela 24, Rīga) organizē dažādas sporta aktivitātes.

Nākamnedēļ, 26.augustā tiek gaidīti visi beisbola interesenti, jo šajā reizē ar beisbolu vairāk jūs iepazīstinās “Riga Diamonds” beisbola komanda. Visas parka aktivitātes ir bez maksas.

Katru ceturtdienu plkst.17.00, Griziņakalna skeitparks pulcēs ielu basketbola spēlētājus, jo sadarbībā ar biedrību “Streetbasket” tiek organizēti ielu basketbola turnīri “Ghetto basket”. Līdz šim “Ghetto basket” ir pulcējis vairākus simtu komandas un tādus Latvijā pazīstamus basketbolistus un ielu basketbola cienītājus kā Andri Biedriņu, Armandu Šķēli, Gustavo u.c. sabiedrībā zināmas personības. Pieteikšanās un sīkāka informācija pieejama www.streetbasket.lv.

Sākot ar septembri, katru sestdienu, skeitparkā tiks piedāvāti ekstrēmo sporta veidu turnīri amatieriem un pro braucējiem BMX, agresīvās skrituļslidošanas un skeitborda disciplīnās.

Jauniešu organizācija ”Avantis” pirms 6 gadiem, bijušā karuseļu atrakciju parka teritorijā, izveidoja Grīziņkalna skeitparku. „Avantis” aktīvi darbojas skeitparkā,  lai pievērstu jauniešus aktīvam dzīves veidam un piedāvātu kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku, organizējot dažādus sporta, aktīvās atpūtas, mūzikas un radošās aktivitātes.  

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar RD IJSD.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV