Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

VEF nostiprina uzbrukumu - paraksta līgumu ar Arni Labucku

Laila Spaliņa, 20.08.2009. 12:52

Basketbola klubs „VEF Rīga” noslēdzis līgumu ar lietuviešu uzbrucēju Arni Labucku (Arnas Labuckas).

A.Labucks ir jauns un talantīgs basketbolists, ar labu metienu, kurš var spēlēt gan trešā, gan ceturtā numura pozīcijās. „Lietuvos Rytas” treneris, Lietuvas valstsvienības otrais treneris, bijušais leģendārais basketbolists Rimas Kurtinaitis, pie kura arī A.Labucks ir spēlējis, viņu vērtē kā ļoti perspektīvu basketbolistu ar lielām izaugsmes iespējām.

A.Labucks (dzimis 1987.gadā, 206 cm un 101 kg) pagājušo sezonu aizvadīja Viļņas basketbola klubā „Sakalai”, kam 2008./09.gada sezonā Rīgas „VEF” finālspēlē zaudēja cīņu par 1.vietu Baltijas Basketbola līgas Izaicinājuma kausā. Labucks Lietuvas izlases sastāvā šogad piedalījies arī Belgradā notikušajā pasaules vasaras Universiādē, 2005.gadā bijis Lietuvas junioru izlases spēlētājs.

2008./09.gada sezonā Baltijas Izaicinājuma kausā vidēji spēlēs guvis 11,8 punktus, izcīnījis 4,5 atlēkušās bumbas.

Patlaban jau zināms, ka nākamajā sezonā Rīgas „VEF” sastāvā spēlēs Jurijs Aleksejevs, Rolands Freimanis, Gatis Jahovičs, Andrejs Šeļakovs, Ivans Ņeļubovs, Alekss Renfroe un Jānis Gaillītis. Ar komandu joprojām trenējas Ingus Bankevics, Akselis Vairogs, Juris Patmalnieks un Žanis Peinerts, ar kuru arī notiek sarunas par sadarbību, un jaunie basketbolisti - Edmunds Dukulis, Mārtiņš Gulbis, Ernijs Ansons, par pievienošanos „VEF” notiek sarunas arī ar Ojāru Siliņu un Kasparu Vecvagaru. Lai pabeigtu komandas komplektāciju, kluba galvenā trenera Valda Valtera vērtējumā vēl nepieciešami divi  uzbrūkošā aizsarga pozīcijas spēlētāji.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV