Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

O!Kartes Nakts skrējiens pulcē 4148 skrējēju

Sabīne Puķe, 22.08.2009. 18:26

Piektdien, 21. augustā notikušajā O!Kartes Nakts skrējienā piedalījās 4148 skrējēju, pulcējot arī vairākus tūkstošus atbalstītāju. Skrējiens pa naksnīgo Kr.Valdemāra ielu un Vanšu tiltu, skanot DJ spēlētai mūzikai, Latvijā notika pirmo reizi. Ātrākie skrējēji finišu sasniedza jau pēc 15 minūtēm, tomēr lielākā daļa dalībnieku trasē uzkavējās ilgāk. Pirmais skrējienā finišēja Mihails Nasekins, otrais Zemgus Žagata, trešais – Māris Ābele. No dāmām pirmā finišā ieskrēja Jeļena Ābele, otrā – Elizabete Priekule, trešā – Tatjana Aņisimova.
O!Kartes Nakts skrējiens pulcē 4148 skrējēju

„Latvijas Mobilais Telefons” prezidents Juris Binde: „Esam gandarīti, ka pirmais O!Kartes Nakts skrējiens ir pulcējis tik lielu dalībnieku skaitu, un tas ir lielisks sākums jaunai tradīcijai Rīgas svētkos. Šodien svētkus svin arī mūsu uzņēmums, kad iepazīstinām sabiedrību ar O!Kartes jauno tēlu, kas balstīts radošajā pašizpausmē un saukli „Kam ir ko teikt”. Mēs visi šovakar pieredzējām, ka arī katram no 4148 skrējiena dalībniekiem ir ko teikt.”

Skrējiena dalībniekus un līdzjutējus uzmundrināja pasākuma vadītāji Žanete Skarule un Ēriks Loks. Uz „O!Kartes skatuves” lielu atsaucību guva jaunie O!Kartes mūziķi – „Cbema”, „Monologs Divatā”, Anna Ķirse, bet pasākuma noslēgumā uzstājās mūziķis Gustavo. 

O!Kartes Nakts skrējiena vēstnese Žanete Skarule: „Esmu pārliecināta, ka šovakar šeit bija visi, kas vēlas pieredzēt ko unikālu un neaizmirstamu. Atrodoties skrējiena dalībnieku vidū, bija jūtama tikai un vienīgi iedvesmojoša un pozitīva atmosfēra! Visiem kopā skrienot un dejojot, tie 4.5 km nemaz nebija grūti.”

Vecākais skrējiena dalībnieks dzimis 1933. gadā. Trasē devās arī vairāki šajā gadā dzimuši mazuļi. Daudzi no skrējējiem bija īpaši piedomājuši par tērpiem, piemēram, izvēloties skriet līgavas un līgavaiņa tērpā, mediķu halātos ar visu pacientu gultu, dažādās maskās un citos atraktīvos ietērpos.

No svētdienas mājas lapā www.okarte.lv būs pieejamas arī skrējiena dalībnieku foto un video galerijas.

Papildu informācija – www.okarte.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV