Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Uvis Slakteris turpina cīņu par Skandināvijas čempiona titulu

Riga Powerboat Team, 22.08.2009. 21:31

Šodien, 22.augustā, Norvēģijas pilsētā Drammenā norisinājās Skandināvijas čempionāta F2 ātrumlaivām pirmspēdējais posms. „Riga Powerboat Team” pilots Uvis Slakteris, neskatoties uz nelielu sadursmi ar sava sīvākā sāncenša laivu, izcīnīja 1. vietu.
Uvis Slakteris turpina cīņu par Skandināvijas čempiona titulu

Spēkojoties ar 10 konkurentiem par labāko starta pozīciju, kvalifikācijas braucienos kopvērtējumā Uvis ieguva otro vietu. Finālbraucienā, kā atzina Uvis, „starts varēja būt labāks”, tomēr neskatoties uz to, sīvā cīņā, un tikai dažus apļus pirms finiša, viņam tomēr izdevās apsteigt savu sāncensi zviedru Eriku Starku, tādejādi gūstot ieskaites punktus un ļaujot saglabāt līdera pozīcijas kopvērtējumā.

Kaut arī pēc nelielas sadursmes ar otrās vietas ieguvēju Uvja laivai radušies bojājumi, viņš par izcīnīto uzvaru ir gandarīts un ļoti pateicīgs komandai par atbalstu.

Skandināvijas čempionāta kopvērtējumā 1.vietu šobrīd ieņem Uvis Slakteris, kas par 24 punktiem ir priekšā 2.vietas ieguvējam Erikam Starkam, savukārt 3.vietā atrodas Miki Forss no Somijas. Nākamais – pēdējais posms norisināsies pēc divām nedēļām Holandē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV