Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

UPB Energy pārliecinoši uzvar komandu vērtējumā

Latvijas Ūdens motosporta federācija, 24.08.2009. 13:14

Aizvadītajās brīvdienās, Jūrmalā notika Latvijas čempionāta ūdens motosportā pēdējais posms, kurā tika noskaidroti Latvijas spēcīgākie sportisti visās laivu klasēs. Komandu vērtējumā uzvarēja UPB Energy komanda no Liepājas.
UPB Energy pārliecinoši uzvar komandu vērtējumā

Par 2009. gada Latvijas Republikas čempioniem kļuva Ivo Egle „Nord Ost, Alūksne” jauniešiem, Jānis Zarečņevs T550, Lauris Gūtmanis S550, Ēriks Ķiepe-Kipge O500 un Māris Vasiļevskis RN2000 visi no Liepājas UPB Energy komandas. Starptautiskajās Formula R 1000 un F2 klasē triumfēja „Mēmeles Sports, Bauska” sportisti Lotārs Millers un Uvis Slakteris. Komandu vērtējumā pārliecinoši uzvarēja UPB Energy komanda. 2.vietā Mēmeles Sports un trešajā Jūrmalas ūdens sporta kluba „Jūrmala” sportisti.

Viktora Kuņiča piemiņas balvu jauniešu JT250 klasē aizceļoja uz Igauniju un to izcīnīja Brendons Timofejevs no Tartu.

Latvijas Republikas atklātais čempionāts ūdens motosportā šogad risinājās četros posmos – Liepājā, Alūksnē, Jelgavā un Jūrmalā. Pirmās sacensības notika 13. jūnijā Liepājas Tirdzniecības kanālā, bet sevišķi jāatzīmē sacensības Alūksnē, jo tas bija vienīgais no čempionāta posmiem, kas tika organizēts kopā ar Eiropas čempionātu Formula R 1000 laivu klasē. Latvijas Ūdens motosporta federācijas mājas lapā www.lumsf.lv pieejama sīkāka informācija par sportistu un komandu gūtajiem rezultātiem visos iepriekšējos Latvijas Republikas čempionāta posmos un starptautiskās sacensībās.

Sacensības organizēja Jūrmalas pilsētas dome, ūdens sporta klubs „Jūrmala” un Latvijas Ūdens motosporta federāciju (LŪMSF), sacensības atbalstīja Jūrmalas ATU un Krusta Krogs.

www.lumsf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV