Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Notiks pēdējā pārbaude ar Asseco Prokom

LBS Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa, 24.08.2009. 13:49 | komentāri (1)

Oficiālajā atvadu spēlē pirms došanās uz Eiropas Čempionātu Polijā Latvijas Nacionālā vīriešu basketbola valstsvienība tiksies ar Polijas čempioniem Asseco Prokom. Spēle norisināsies Ceturtdien, 3. septembrī, plkst. 19:30 Arēnā Rīga.

Asseco Prokom kopš kluba dibināšanas 1995. gadā bāzējās Sopotā, taču šovasar pārcēlās uz blakus esošo Polijas pilsētu Gdiņu. Kopš 2004./2005. gada sezonas klubs spēlē Eirolīgā, kur trīs reizes tam ir izdevies iekļūt starp 16 labākajām komandām. Polijas čempionātā komanda ir uzvarējusi pēdējos sešus gadus pēc kārtas.

Komandas galvenais treneris kopš 2007. gada decembra ir lietuvietis Tomas Pačesas (Tomas Pačėsas), kurš spēlētāja karjeru noslēdza tieši Asseco Prokom klubā. No komandas pazīstamākajiem spēlētājiem jāmin pagājušo sezonu BK Ventspils sastāvā uzsākušais amerikāņu saspēles vadītājs Tairons Brazeltons (Tyrone Brazelton), kā arī vairākas sezonas NBA pavadījušais senegāliešu spēka uzbrucējs Pape Sovs (Pape Sow).

Spēle pret Asseco Prokom 3. septembrī, plkst. 19:30, Arēnā Rīga būs oficiāls atvadu pasākums pirms došanās uz Eiropas čempionātu, kas no 7.-20. septembrim norisināsies Polijā. Šī pasākuma laikā basketbola līdzjutējiem gaidāmi dažādi pārsteigumi, interesanti konkursi, kā arī iespēja pēc spēles klātienē satikt izlases spēlētājus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV