Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas spēkavīri sacentīsies pie Alfas

Sintija Kvasova, 25.08.2009. 14:35

29. augustā pie tirdzniecības parka Alfa notiks Latvijas spēkavīru amatieru turnīrs „Alfas kauss”, kura laikā arī skatītājiem būs iespēja pārbaudīt savu spēku un izturību, izcīnot vērtīgas balvas.
Latvijas spēkavīri sacentīsies pie Alfas

Latvijas Spēkavīru Amatieru Federācija un tirdzniecības parks Alfa aicina apmeklēt Latvijas spēkavīru turnīru „Alfas kauss” šā gada 29. augustā no plkst.12:00. Skatītāji varēs ne tikai sekot līdzi spēkavīru atlētiskajiem priekšnesumiem, bet sacensību starplaikos arī paši pārbaudīt savus spēkus dažādās spēka un izturības disciplīnās, kā arī laimēt vērtīgas balvas.

„Alfas kausā” piedalīsies aptuveni 30 Latvijas spēkavīru, kas demonstrēs savu spēku dažādās šī sporta veida disciplīnās – riepu velšanā, auto celšanā, kravas auto vilkšanā, kā arī smagumu celšanā un nešanā uz laiku.   

„Alfas kauss” turnīrā piedalīsies arī viens no Latvijas spēcīgākajiem atlētiem Latvijā, vairākkārtējais Latvijas spēkavīru kausu uzvarētājs un Slovēnijas spēkavīru „Grand Prix” sudraba medaļas laureāts Rolands Gulbis.

Turnīra laikā arī bērniem būs iespēja nodoties interesantām un sportiskām aktivitātēm pie Alfas. Līdz pat septembra vidum pie t/p Alfa darbosies Eurolunaparks - šobrīd vienīgais šāda veida izklaides parks Latvijā. Alfas brīvdabas izklaides parkā 4000 kvadrātmetru laukumā iespējams izbaudīt ekstrēmus lidojumus ar katapultu vairāku stāvu augstumā, iemācīties mest kūleņus un salto uz batutiem, izbraukt ar dažādu veidu un ātrumu karuseļiem. Savukārt, dinamisko spēļu cienītājiem iespējams realizēt savu precizitāti un stratēģiskās komandu sporta spējas peintbola laukumā „ALFA paintball”, kas iekārtots, ņemot vērā gan profesionāļu spēles līmeni, gan iesācēju vajadzības.   

T/p Alfa, aizsākot aktīvās atpūtas popularizēšanas tradīciju, īpašu uzmanību velta dažādu ar sportisku izklaidi un profesionālo sportu saistītu aktivitāšu atbalstam. Ar īpaši izveidotu „Alfas brīvdienu tūres ceļvedi” visu vasaras sezonu Alfa aktīvi popularizēja 35 lieliskus aktīvas atpūtas iespējām piesātinātus maršrutus Rīgā un Latvijas novados. Sezonas nobeigumā 30 aktīvākie brīvdienu sportiskās izklaides entuziasti saņēma Alfas dāvanu kartes 100 latu vērtībā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV