Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas Dragreisa čempionāta vienīgās 402 metru sacīkstes - jau sestdien

Ilze Fridrihsone, 28.08.2009. 11:35

Dragreisa čempionāta līderi jau sagatavojuši savas automašīnas, lai rīt - 29.augustā - startētu šī gada vienīgajās 402 metru sacensībās, kas notiks Jēkabpils lidlaukā. Kā atzīst paši sportisti, lidlauka segums ir ļoti piemērots, lai sasniegtu jaunus rekordus un pārsteigtu gan skatītājus, gan konkurentus.
Latvijas Dragreisa čempionāta vienīgās 402 metru sacīkstes - jau sestdien

Sacensībām gatavojas gan šī gada Igaunijas čempionāta 1. vietas ieguvējs Ilmārs Zausajevs ar nu jau par dragsteru pārveidoto Audi S2, gan arī viņa sīvākais konkurents Māris Ozoliņš ar Mitsubishi Prospeed, kurš Latvijas sacensību iepriekšējā posmā Biķerniekos izcīnīja dubultuzvaru. Liela cīņa sagaidāma arī mazākajā klasē, kur pirmo reizi vairāku gadu laikā ir nomainījušies līderi - Raimonda Burakēviča (Opel Corsa) līdzšinējo stabilo pozīciju nopietni apdraud Valters Šulcs ar Honda CRX. Gatavi startēt ir arī citu klašu līderi, kā arī viesi no Igaunijas un Lietuvas. Pirmo reizi Latvijas Dragreisa vēsturē sacensību izskaņā notiks superfināls, kurā vēlreiz tiksies visi dienas līderi. Ātruma svētkus papildinās karsējmeitenes.lv šovs, būs balvas skatītājiem, kā arī pārsteigumi no helikopteru firmas "Baltijas helikopters". Par labu noskaņojumu rūpēsies DJ Zzip. Atgādinām, ka sacensību laikā visi apmeklētāji varēs bez maksas savā kolekcijā iegūt žurnāla "Forsāža" eksemplārus. Akcija tiks izziņota mikrofonos dragreisa finālbraucienu laikā.

Sacensību atklāšana notiks 29.augustā plkst. 16.00, bet skatītāji vērot kvalifikācijas braucienus varēs jau no plkst. 14.00. Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas. Biļetes iepriekšpārdošanā (Biļešu Serviss un DUS Statoil) vēl tikai šodien variet nopirkt par Ls 4, bet bērniem no 7 līdz 12 gadu vecumam - Ls 3. Biļešu cena pasākuma dienā Ls 5.

Pasākumu piedāvā Forsāža.lv un Latakko, oficiālais radio: Divu Krastu Radio. Atbalsta: enerģijas dzēriens DrinkMe, Brīvā Daugava, Radio SWH Valmieras studija, Stars, TV24, EasyGet.lv, DāvanuServiss.lv, SEMS, Capital FM, Travelnews.lv, Mobil Plus ADV, DelfiAuto.lv, Getaway.lv, VIPI.lv, MotoPower.lv, BMWPower.lv, PostFactum.lv, Motors24.lv, Corporate, Motul, Brēķu Studenti, OHO.lv, EKO Polise, AutoEuro, Autonews.lv, karsējmeitenes.lv, Radio3, Hankook, Publika.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV