Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tukumā notiks pasākums „Zinību Diena Sk8parkā”

Kristiāna Kalniņa, 31.08.2009. 14:17

Rideit.lv aicina visus aktīvos Tukuma jauniešus un pilsētas viesus nosvinēt jaunā mācību gada sākšanos ar pasākumu Tukuma skeitparkā otrdien, 1. septembrī, no plkst. 14.00.
Tukumā notiks pasākums „Zinību Diena Sk8parkā”

Pasākums „Zinību Diena Sk8parkā” veltīts tiem, pēdējo vasaras brīvdienu vēlas pavadīt sportiskā un atraktīvā gaisotnē. Papildus jau ierastajām aktivitātēm parkā norisināsies arī konkursi un atrakcijas, darbosies video un diskusiju teltis, kā arī sagaidāmi citi pārsteigumi.

Pasākuma ietvaros norisināsies "jam" BMX freestyle un MTB freestyle kategorijās, kur par draudzīgu atbalstu rūpēsies Ridestreets un RedBull. Dalībnieku reģistrācija pl. 14 00, starts - 15:00.

„Zinību Diena Sk8parkā” ir iesildīšanās novembrī gaidāmajam projekta „Extreme sports: opportunity for everyone” noslēguma pasākumam Ride It iekštelpu skeitparkā Tukumā, kad veselas nedēļas nogales garumā tur norisināsies ekstrēmi paraugdemonstējumi, ikvienam pieejami izmēģinājuma braucieni un radošās darbnīcas.

„Zinību Dienu Sk8parkā” atbalsta Tukuma pilsētas dome un tas ir daļa no EK programmas „Jaunatne Darbībā”  atbalstītā projekta „Extreme Sports: Opportunity for Everyone”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV