Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Liene Allere – Latvijas, Igaunijas un Baltijas valstu čempione

LŪMSF preses dienests, 01.09.2009. 11:13

Liene Allere (Latvia Jet Ski Racing Team) ir uzvarējusi Latvijas, Igaunijas un Baltijas valstu čempionātos!
Liene Allere – Latvijas, Igaunijas un Baltijas valstu čempione

No Igaunijas un Baltijas valstu čempionātu pēdējā posma Igaunijas pilsētā Valkā ar uzvarām ir atgriezusies Latvijas labākā Ski klases ūdens motociklu sportiste Liene Allere. Uzvarot šajās sacensībās un arī kopvērtējumā Liene izcīnījusi Igaunijas un Baltijas valstu čempiones titulus. Jau nedēļu iepriekš Liene nodrošināja sev Latvijas čempiones titulu pēc veiksmīgi aizvadītā posma Rīgas Svētku ietvaros Rīgā.

„Šogad godam esmu noturējusi čempiones nosaukumu Ski Ladies Limited klasē, jo uzvarēju visos čempionātos, kuros startēju šajā sezonā. Izvirzītais mērķis braukt Ski Stock klasē un cīnīties par uzvaru kopā ar vīriešiem ir labi sevi pierādījis, jo arī šajā Ski Stock klases kopvērtējumā esmu 3.vietā visos trijos čempionātos. Visi rezultāti tiešām arī parāda, katra sportista spēka un izturības līmeni. Tas nozīmē, ka man atkal ir kur augt, jo ir ar ko cīnīties. Viennozīmīgi, šos rezultātus es nespētu sasniegt, ja man nebūtu bijusi blakus ģimene, mani draugi un atbalstītāji. Katram no viņiem bija savs uzdevums, lai es sasniegtu mērķi. Es saku paldies visiem, kas bija ar mani un ticēja maniem spēkiem,” gandarīta par sasniegumiem šajā gadā saka Liene.

„2009.gada sezona Lienei Allerei bija ļoti veiksmīga. Viņa ir ne tikai uzvarējusi visas sacensības sieviešu ieskaitē, bet ir stabila pirmā trijnieka sportiste arī kopējā ieskaitē,” ar prieku saka Latvijas Ūdensmotociklu sporta asociācijas valdes priekšsēdētājs Arvīds Šteinbergs. „Novēlu Lienei izturību un uzvaras Eiropas un pasaules čempionātos nākotnē,” piebilst Šteinbergs.

Nākamais Lienes Alleres starts gaidāms septembra vidū Francijā, kur norisināsies Eiropas čempionāta pēdējais posms ūdens motocikliem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV