Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Pēdējais treniņš pirms vasaras autosprinta fināla „Biķerniekos”

LAF Standartauto komisijas preses dienests, 01.09.2009. 16:22

Šo trešdien, 2. septembrī Rīgā, „Biķernieku” trasē Latvijas vasaras autosprinta čempionāta dalībnieki aizvadīs pēdējos treniņus pirms svētdien paredzētā čempionāta pēdējā posma. Treniņu sākums pl. 19.
Pēdējais treniņš pirms vasaras autosprinta fināla „Biķerniekos”

Latvijas vasaras autosprinta čempionāts pietuvojies finālam – svētdien, 6. septembrī „Biķernieku” trasē tiks aizvadīts pēdējais posms, kurā tiks noskaidroti čempioni un medaļu ieguvēji trīs ieskaites klasē un komandu vērtējumā. Vienīgā iepazīšanās ar aptuveni 2 km garo apli, kurš izveidots „Biķernieku” autoaplī un kartinga trasē, vēl ir iespējama šo trešdien, 2. septembrī, kad no plkst. 19.00 līdz 21.00 risināsies treniņbraucieni. Tiem braucējiem, kas plāno startēt svētdienas sacīkstēs, bet nepiedalījās pirmajā treniņā pirms nedēļas, ierašanās uz treniņu obligāta. Dalības maksa par treniņu 15 Ls, ķiveres obligātas. Treniņbraucienos drīkst piedalīties arī braukt gribētāji, kuri neplāno startēt sacīkstēs. Pēc braucieniem, pateicoties autosport.lv, katrs dalībnieks var saņemt izdruku ar uzrādītajiem apļa laikiem. Treniņos pirms nedēļas, kuros piedalījās aptuveni 30 sportistu, nedaudz mitrajā trasē labākie rezultāti svārstījās ap minūti un 48 sekundēm.

Sacensību organizatori, tuvojoties sacīkstēm, veic dažādas aktivitātes, lai piesaistītu skatītājus un dalībniekus. Tā aizvadītajā nedēļas nogalē pie t/c „Alfa” apskatei bija novietots Raimonda Burakēviča, kurš ir viens no 2500 klases ātrākajiem braucējiem, elegantais „Opel Speedster” un visiem interesentiem bija iespēja iegūt plašāku informāciju par vasaras autosprinta čempionātu. Interesi par dalību sacensības izrāda arī vairāki Lietuvas sportisti, kuru vidū ir arī kāds 12 gadīgs kartinga talants. Atgādināsim, ka vasaras autosprintā ar savu ielas automašīnu var startēt jebkurš brauktgribētājs. Sacensību sākums 6. septembrī plkst. 11.

Latvijas vasaras autosprinta čempionāta atbalstītāji: tehniskaisveikals.lv, KUMHO.lv, ADparts.lv, aace.lv, iAuto.lv, FORSĀŽA.lv, Malek.lv, AunA Motorsport.lv, 4rati.lv. Informatīvais atbalsts no „AutoEuro”, "SS.LV", "Nightlife.lv", radio "SWH". Sacensību laika ņemšanas aparatūru, rezultātu apstrādi un attēlošanu nodrošina autosport.lv. Plašāka informācija pieejama www.vasarassprints.lv.

Foto: Raimonda Burakēviča „Opel Speedster”. Autors: www.vasarassprints.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV