Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Žanis Peiners spēlēs „VEF”

Laila Spaliņa, 02.09.2009. 09:43

Basketbola klubs „VEF Rīga” ir parakstījis līgumu ar vienu no pašiem perspektīvākajiem Latvijas jaunajiem basketbolistiem Žani Peineru.

„VEF Rīga” galvenais treneris Valdis Valters: „Žanis Peiners ir spēlētājs, kurš var spēlēt trīs pozīcijās – no pirmā līdz trešajam numuram. Viņš jau šobrīd ir gatavs pietiekami daudz minūtes pavadīt laukumā un ceram, ka nākotnē izaugs par augstas klases basketbolistu, jo arī pašam Žanim ir ļoti augsta motivācija. Protams, jāņem vērā, ka līdz šim Ž.Peiners nav spēlējis lielajās komandās, šajos gados spēlētājam nepieciešams nopietna trenētība, taču viņš jau ir iekļauts ir „VEF” divpadsmitniekā un nu cīnīsies par vietu pamatsastāvā.”

Ž.Peiners (203 cm un 90 kg) ir dzimis 1990.gadā.

Trenējies Rēzeknes BJSS, spēlējis BBK „Ezerzeme” B1, BK „Ezerzeme” A, BK „Ezerzeme”, BS „Rīga/1188”-1 A, ASK/Kadeti, Rīgas 49. vidusskola,  ASK/ Juniors, Latvijas U-16 izlasē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV