Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„„SABI Dragrace Chill” par pasākuma atmosfēru rūpēsies „Dirty Deal Cafe” deju telts

Sporta aģentūra Biķernieki, 04.09.2009. 13:46 | komentāri (2)

Sestdien, 5. septembrī 18:00 Biķernieku Kompleksajā Sporta bāzē notiks Latvijas dragreisa čempionāta 5. (noslēdzošais) posms, kura laikā tiks noskaidroti šī gada čempioni.
„„SABI Dragrace Chill” par pasākuma atmosfēru rūpēsies „Dirty Deal Cafe” deju telts

Posma organizatori būs parūpējušies par to, lai pasākuma laikā valdītu draudzīga un mājīga atmosfēra - būs gan futbola, gan basketbola laukums un Annels atrakcijas. Par īpašu atmosfēru parūpēsies Dirty Deal Cafe deju telts, kurā apmeklētāji varēs izlādēt motoru rūkoņā nokaitētās emocijas eksperimentālā hiphopa, pop, elektro un disko mūzikas pavadījumā. Jau no 14:00 uz DD skatuves kāps Dj Max Voitech, Dj Martinez Gonzalez, Dj Contour, Rodeon un Vj Gaffa.

5. septembrī tiekamies Biķerniekos! Atstāsim spriedzi dalībnieku ziņā un atpūtīsimies pēc sirds patikas, baudot pēdējās siltās vasaras dienas un uzkrājot spēkus garajai ziemai! Biļešu cena iepriekšpārdošanā Ls 4 (DUS Statoil, Reklamarket un pārējās Biļešu servisa kasēs), pasākuma dienā Ls 5. Skatītājiem ieeja no plkst. 17:30, pirmais starts 18:00.

Pasākumu organizē: SIA „Sporta aģentūra Biķernieki” (SABI)

Pasākumu atbalsta: Cramo, Rubbers, Latvijas Automobiļu Federācija, Divinol, Motul, Aldaris, Annels, baltictrawelnews.com, Dirty Deal Cafe (Maskavas iela 12, 2.korpuss)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV