Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

VEF paraksta līgumu ar Bankevicu un Mažeiku; komandas sastāvs nokomplektēts

Laila Spaliņa, 08.09.2009. 11:22

Basketbola klubs „VEF Rīga” ir parakstījis līgumus ar latviešu uzbrucēju Ingu Bankevicu un lietuviešu aizsargu Martinu Mažeiku (Martynas Mažeika). Līdz ar to komandas  sastāvs 2009./10.gada sezonai ir sekmīgi nokomplektēts.

M.Mažeika (dzimis 1985.gadā, 192cm, 85kg) ir pirmās, otrās pozīcijas spēletājs iepriekš spēlējis Berlīnes „ALBA”, Bonnas „Telekom Basket” un Klaipēdas „Neptunas” u.c. komandās, pēdējā no kurām bijis tās līderis. Spēlējis arī Lietuvas jauniešu, junioru un kadetu izlasēs, pasaules un Eiropas jauniešu un junioru čempionātos, kā arī šā gada pasaules studentu Universiādē Belgradā. Pērnajā sezonā M.Mažeika bija Lietuvas Basketbola līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

M.Mažeika „VEF”  komandai pievienojies šodien, savukārt Baltijas Basketbola līgas pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs Ingus Bankevics (pērno sezonu ar labiem rezultātiem aizvadīja sporta klubā „Valmiera”) kopā ar Vefiņu pie trenera Valda Valtera trenējas jau kopš šā gada jūlija.

Kā zināms, divi „VEF” spēlētāji Gatis Jahovičs un Rolands Freimanis vīriešu basketbola valstsvienības sastāvā ir devušies uz Eiropas čempionātu Polijā, tādēļ pilnā sastāvā „VEF” treniņi notiks tikai pēc izlases atgriešanas Latvijā, taču jau šodien, 8.septembrī, Valmierā, gatavojoties jaunajai sezonai, Rīgas „VEF” aizvadīs otro pārbaudes spēli, šoreiz pret Krasnojarskas „Jeņisej”.  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV