Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Vai Mārtiņš Steinerts pārspēs spēcīgos konkurentus?

Latvijas Automobīļu federācija, 09.09.2009. 11:05

Viens no labākajiem Latvijas kartinga braucējiem Mārtiņš Steinerts (Steinerts RT) no 9. līdz 13.septembrim pārstāvēs Latviju Eiropas Rotax čempionātā, kas notiks Francijas pilsētā Salbris.
Vai Mārtiņš Steinerts pārspēs spēcīgos konkurentus?

Trīspadsmit gadīgais Mārtiņš Steinerts ir 2008.gada Latvijas Rotax Mini Max klases čempions. Francijā viņš brauks Rotax junior ieskaitē, kaut arī Latvijā startē nedaudz zemākā klasē. Čempionātā cīnoties ar spēcīgajiem sportistiem, Mārtiņš gūs pieredzi un labāk sagatavosies nākamajai sezonai.

Steinerts šogad jau startējis Holandes čempionātā, Eiropas čempionāta 1.posmā Spānijā un 3.posmā Čehijā. Šis Eiropas Rotax čempionāta 4.posms ir noslēdzošais, un Mārtiņš 30 dalībnieku konkurencē cīnīsies par vietu pirmajā desmitniekā.

Šo trešdien jaunais sportists piedalīsies treniņbraucienos, piektdien ir kvalifikācija, sestdien dalībnieki cīnīsies priekšfinālā, bet svētdien būs ilgi gaidītais fināls.

Turam īkšķus par Mārtiņu Steinertu – vienu no labākajiem kartinga braucējiem!

Nākamajā nedēļā ziņosim par viņa panākumiem sacensībās.

Informāciju par Francijas posmu var meklēt www.rgmmc.com.

www.steinerts.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV