Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Šodien sākas Liepājas Olimpiskajā centrā starptautiskais basketbola turnīrs

Mārtiņš Sīlis, 10.09.2009. 09:48

Šodien, 10. Septembrī, 17.00 ar spēli BK „Severstaļ” – BC „DņiproAZOT” sākas Liepājas Olimpiskajā centrā starptautiskais basketbola turnīrs, savukārt 19.30 spēlēs mājinieki BK „Liepājas Lauvas” ar „Tartu/Rock”. Visas spēles notiek Liepājas Olimpiskā centra Arēnā (zālē Nr.1).
Šodien sākas Liepājas Olimpiskajā centrā starptautiskais basketbola turnīrs

Atgādinām, ka no 10. līdz 12.septembrim Liepājas Olimpiskajā centrā notiek starptautisks basketbola turnīrs „Liepājas Olimpiskā centra kauss 2009". Turnīrā piedalās četru valstu basketbola klubi, kuri šobrīd gatavojas sezonai. Turnīra mērķis ir liepājniekiem radīt iespēju redzēt augsta līmeņa basketbolu jau pirms sezonas, bet basketbola komandām aizvadīt pilnvērtīgu sagatavošanās posmu.

Šāds turnīrs norisinās pirmo reizi un to rīko Liepājs Olimpiskais centrs. Turnīru atbalsta „Nike” Latvijas pārstāvji, „T-bode, kafejnīca „Lotte”, „Dzintara boulings”, kā arī informatīvie atbalstītāji „Radio SWH”, „liepajniekiem.lv”, „LiepājasBlogs” un „AdDiction”.

Turnīrs sākas 10.septembrī 17.00 ar spēli BK „Severstaļ” – BC „DņiproAZOT”, savukārt 19.30 spēlēs mājinieki BK „Liepājas Lauvas” ar „Tartu/Rock”. 11.septembrī 17.00 spēlē BC „DņiproAZOT” – „Tartu/Rock” un 19.30 BK „Severstaļ” – BK „Liepājas Lauvas”. Bet turnīra noslēdzošajā dienā 12.septembrī 11.00 „Tartu/Rock” – BK „Severstaļ” un 13.30 BK „Liepājas Lauvas” – BC „DņiproAZOT”. Apbalvošana paredzēta 15.30.

Uz visām spēlēm skatītājiem ieeja bezmaksas.

Skatītājus sagaida konkursi un pārsteiguma balvas BK „Liepājas Lauvas”  spēļu puslaikos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV