Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tuvojas piedzīvojumu sacensības Dublis 2009

Agris Ziemelis, 10.09.2009. 10:57

No 18. līdz 20. septembrim Līgatnē, viesu mājās „Upmaļi”, norisināsies sporta, fizisko un garīgo pārbaudījumu sacensības Dublis 2009. Pasākumu jau 13 gadus rīko bērnu un jauniešu organizācija „Jaunie Vanagi”.
Tuvojas piedzīvojumu sacensības Dublis 2009

Sacensības popularizē veselīgu, aktīvu un piedzīvojumiem pilnu dzīvesveidu, kā arī attīsta jauniešu zināšanas un iemaņas, darbojoties komandā un veicot sarežģītus uzdevumus meža trasē.

Pasākuma koordinators Agris Ziemelis: „Dubļa 2009 galvenā sastāvdaļa ir piedzīvojumu sacīkstes komandām sestdien pa dienu. Trase joprojām būs atraktīva, dubļaina, jautra un pārbaudījumiem bagāta. Plānotais pārbaudījumu skaits ir 18 - 20 dažādi komandas darba, veiklības, spēka un prāta uzdevumi komandai kopā, kā arī individuāli. Dublis ir pieprasītākās „Jauno Vanagu” organizētās sacensības – jaunieši ik gadu pulcējas kuplā skaitā un tiecas izbaudīt trakas atrakcijas, atrauties no zemes un izmērcēties dubļu vannā”.

Pasākuma laikā jauniešiem un būs iespēja pārbaudīt savus spēkus piedzīvojumu trasē un sporta aktivitātēs uz vietas nometnē, stāties pretī Karaļa galma izaicinājumam, piedalīties improvizācijas teātrī un radošajās mākslas darbnīcās, kā arī atpūsties mūziķu vakara koncertā pēc sacensībām.

Ikviens, kurš jūt sevī drosmi, spēku un morālu pacēlumu stāties pretī dažādajiem pārbaudījumiem, aicināts pulcēt savus domubiedrus un pieteikt 8 cilvēku komandu līdz 13. septembrim. Komandā jābūt pārstāvētiem abu dzimumu pārstāvjiem vecumā no 12 gadiem līdz sirmai bārdai.

Vairāk par pasākuma programmu un dalības nosacījumiem var uzzināt, apmeklējot mājas lapu www.jaunievanagi.lv vai rakstot pasākuma koordinatoram Agrim Ziemelim uz e-pastu – sacīkstes@gmail.com.

Piedzīvojumu sacensības atbalsta tūrisma inventāra veikals "Viss atpūtai dabā", Mamma Daba un Latvijas valsts meži un tipogrāfija "Microdot". Informatīvais atbalstītājs – Radio Naba.

Bērnu un jauniešu organizācija "Jaunie Vanagi" dibināta 1992.gada 25 aprīlī,
reģistrēta 1993.g. 17.novembrī. Tā ir Latvijas nevalstiska organizācija un starptautiskas asociācijas IFM-SEI aktīvs biedrs, kas apvieno 8 klubus visā Latvijā un kuras galvenās vērtības ir demokrātija, tolerance, līdztiesība, sadarbība un draudzība kā galvenie pamatprincipi harmoniskas sabiedrības veidošanai. Ik gadu klubos notiek regulāras sanāksmes un klubi organizē savas vietējās aktivitātes: seminārus, sporta aktivitātes, nometnes, kultūras un izglītojošus pasākumus. ANO Bērnu tiesību konvencija ir organizācijas darbības pamatdokuments.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV