Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Siguldā notiks piedzīvojumu sacensības “Iepazīsti Siguldas novadu”

Kaspars Liepiņš, 10.09.2009. 12:43

26.septembrī Siguldā notiks piedzīvojumu sacensības “Iepazīsti Siguldas novadu”.
Siguldā notiks piedzīvojumu sacensības “Iepazīsti Siguldas novadu”

Plkst. 9:00 sāksies reģistrācija (Šķūņu ielā 2, laukumā pie “Miltubode”). Plkst. 10:30 sāksies instruktāža, kur sīkāk tiks pastāstīts par piedzīvojumu sacensību norisi, uzdevumiem. Tiks sniegtas atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem.

Piedalīties var visi, kuri vēlās izkustēties kopā ar draugiem vai ģimeni. Velo kamandā katrs distanci veic ar savu velosipēdu, auto komandā - viena automašīna. Komandā 3 cilvēki. Komandas kapteinin jābūt vecākam par 18 gadiem.

Pulksten 11:00 tiks dots starts un katra komanda saņems sacensību karti un kontrolkarti ar jautājumiem. Komandas pēc brīvas izvēles un secības varēs apmeklēt norādītos punktus un objektus. Pie atrastā objekta katrai komandai uzmanīgi būs jāizlasa un jāatbild uz kontroljautājumu un jānofotografējas, kā būs norādīts kontolkartē. Līdz pulksten 17:00 visām komandām jāierodas finišā. Ir atļauts finišā ierasties agrāk, bet par katru nokavēto minūti būs 1 soda punkts. Kad visas komandas būs finišējušas tiks apkopoti rezultāti un ap pulksten 18:30 krodziņā “Bucefāls”, tiks godināti veiklākie un atjautīgākie.

Sīkāka informācija par pasākuma norisi www.km-sigulda.lv

Obligātais ekipējums, lai varētu piedalīties piedzīvojumu sacīkstēs: Digitālā fotokamera, Vads vai SD karte attēlu ievadei datorā, Mobilais telefons (ar uzlādētu bateriju), Pirmās palīdzības aptieciņa, Automašīnas laicīgi nodrošināt ar nepieciešamo degviela, Rakstāmais

Vēlamais ekipējums: Kompass, Pārtika distances veikšanas laikam, Lietus necaurlaidīgs apģērbs vai apmetnis.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV