Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jānis Amoliņš uzvar Pasaules čempionātā armrestlingā

Latvijas Armrestlinga federācija, 14.09.2009. 14:41 | komentāri (1)

Jānis Amoliņš pasaules čempionātā armrestlingā ieguvis zelta medaļu svara kategorijā līdz 75 kg, finālā pārspējot daudzkārtējo pasaules čempionu Hadžimuratu Zolojevu no Krievijas.
Jānis Amoliņš uzvar Pasaules čempionātā armrestlingā

Krievijas armrestlinga zvaigzne Hadžimurats Zolojevs nebija zaudējis jau piecus gadus.
 
Latvijas komanda izcīnījusies vēl trīs medaļas. Pie zelta veterānu konkurencē tika Modris Stalgevičs, bet bronzas medaļas svara kategorijā virs 80 kg dāmām izcīnīja Žanna Čingule un svara kategorijā līdz 110 kg vīriem – Normunds Tomsons. Komandu kopvērtējumā Latvija izcīnīja augsto 11.vietu, un mūsu valsti pārstāvēja 15.sportisti.
 
Pasaules čempionāts armrestlingā notiks Itālijas pilsētā Rosolina Mare no 6. līdz 13. septembrim. Šis bija visu laiku lielākais šī sporta veida pasaules čempionāts, kurš vienuviet pulcēja gandrīz 1600 sportistus no 48 valstīm. Latvija starptautiskās armrestlinga sacensībās tiek pārstāvēta kopš 1997. gada.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV