Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Basketbola kluba „Ventspils” Eirolīgas kvalifikācijas spēles biļetes jau tirdzniecībā

BK „Ventspils” Mediju centrs, 14.09.2009. 16:59

Basketbola klubs „Ventspils” sāk biļešu tirdzniecību uz vēsturisko Eirolīgas kvalifikācijas spēli ar Itālijas klubu Trevīzo „Beneton”, kura notiks 29. septembrī plkst. 20.00 Arēnā Rīga. Biļetes var iegādāties visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas sākot no Ls 3 līdz Ls 7.
Basketbola kluba „Ventspils” Eirolīgas kvalifikācijas spēles biļetes jau tirdzniecībā

Sadarbībā ar fanu klubu „A sektors” ir tapis speciālais piedāvājums kluba līdzjutējiem. Visiem ventspilniekiem, kuri vēlēsies doties uz Rīgu un atbalstīt „Ventspils” klubu, būs jāreģistrējas www.asektors.lv mājas lapā līdz 23.septembrim. Vairāk informācijas par pieteikšanos braucienam un biļetes iegādi fanu kluba mājas lapā www.asektors.lv.
    
Tāpat ir sagatavots arī speciāls iedāvājums Ventspils pilsētas un novada skolām, kuras rudens ekskursiju laiku varētu apvienot ar braucienu uz Eirolīgas kvalifikācijas spēli, lai atbalstītu savas pilsētas basketbola komandu ļoti atbildīgajā spēlē. Vairāk par piedāvājumu kluba mājas lapā www.bkventspils.lv

Kā jau iepriekš ziņojām, Basketbola klubs „Ventspils” atkal rakstīs vēsturi Latvijas basketbolā - esam tikai divu soļu attālumā no Eiropas basketbola grandiem un dalības Eirolīgā. Latvijas 8. kārtējie čempioni ieguva tiesības piedalīties Eirolīgas kvalifikācijas spēlēs.

Ventspilnieku pretinieki Trevīzo „Beneton” ir pieckārtēji Itālijas čempioni, izcīnījuši divreiz Saporta Kausu, 8 reizes izcīnījuši Itālijas nacionālo kausu (Coppa Italia), kā arī 4 reizes bijuši Itālijas Superkausa ieguvēji (Supercoppa Italiana). Iepriešējā sezonā „Beneton” komanda Itālijas čempionātā aizkļuva līdz pusfinālam, kur atzina „Montepaschi Siena” pārākumu. „Beneton” komanda jau ir viesojusies Rīgā, kad tikās ar „ASK Rīga” komandu ULEB pamatturnīrā un izcīnīja minimālu uzvaru ar 83:80.

Ja BK „Ventspils” izdosies pārvarēt pirmo kvalifikācijas kārtu un arī atbildes spēlē, kas notiks 2. oktobrī Itālijas pilsētā Trevīzo, uzvarēt, par iespēju tikt ULEB Eirolīgā nāksies cīnīties ar Francijas „Entente Orleanaise Loiret” un Beļģijas „Spirou Basket” savstarpējo spēļu uzvarētāju.

Basketbola klubam „Ventspils” tas ir liels uzaicinājums un vēl lielāka vēlme ieiet pa Eirolīgas durvīm. Tāpēc katra Latvijas iedzīvotāja atbalsts mums ir ļoti svarīgs. Mūsu komanda spēles laukumā atdos visus savus spēkus, lai sasniegtu augstākos rezultātus un nodrošinātu labi pavadītu otrdienas vakaru basketbolu gaisotnē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV