Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Jēkabs Nākums aicina uz kopīgo treniņu pirms skrējiena ZELTA KEDA un VALMIERAS MARATONA 2009

Elīna Krūkle, 15.09.2009. 09:40

Šo trešdien, 16.septembrī, plkst. 18.00, Jēkabs Nākums aicina ikvienu aktīva dzīvesveida atbalstītāju uz kopīgo treniņu pirms skrējiena ZELTA KEDA, kas norisināsies 20. septembrī Mežaparkā. Savukārt, ZELTA KEDA būs lielisks treniņš pirms Valmieras maratona 2009, kas norisināsies 27. septembrī Valmierā.

Kopīgā treniņa norises apraksts:

16. septembrī visus kopīgā treniņa dalībniekus sagaidīs Jēkabs Nākums un Valmieras maratona galvenais organizators Ģirts Priedītis. Tie izklāstīs svarīgāko informāciju par abiem septembra nogalē nozīmīgajiem sporta pasākumiem – ZELTA KEDA un Valmieras maratons 2009.

Pēc informatīvā ievada, J. Nākums un Ģ. Priedītis aicinās visus treniņa dalībniekus iesildīties, veicot dažādus vingrinājumus un doties kopīgā skrējienā pa Mežaparkā asfaltētajiem celiņiem. Treniņa distances garums būs aptuveni 3km.

Pēc noskrietās distances, atgriežoties starta vietā, visiem treniņa dalībniekiem tiks pasniegts enerģijas dzēriens ROCK STAR!

Kas kopīgs Jēkabam Nākumam ar skrējienu ZELTA KEDA un Valmieras maratonu 2009?: 

20. septembrī notiekošajā skrējienā ZELTA KEDA, J. Nākums būs pasākuma vadītājs, kas informēs dalībniekus par starta laikiem, sagaidīs pirmos finišējošos, izklaidēs līdzjutējus, informēs par konkursu rezultātiem un uzturēs dzīvespriecīgu pasākuma atmosfēru.

Savukārt „Valmieras maratons 2009” ietvaros, Jēkabs Nākums tika izvirzīts, kā šī sporta pasākuma patrons, kura uzdevums ir popularizēt aktīvu dzīvesveidu plašā sabiedrības daļā, kā arī veicināt Valmieras maratona 2009 atpazīstamību Rīgā un aicināt tās iedzīvotājus piedalīties Valmieras maratonā 2009 un iedvešot izaicinājumu veidot komandas un kļūt par ātrāko vai vienotāko reģionu.

Uz kopīgo treniņu tiek gaidīts ikviens, kas atbalsta veselīgu un aktīvu dzīvesveidu! Tiem, kas vēl nav pieteikušies skrējienam ZELTA KEDA un Valmieras maratonam, būs iespēja reģistrēties kopīgajā treniņā uz vietas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV