Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Lotārs Millers – ceturtais Eiropas čempionāta kopvērtējumā

LŪMSF preses dienests, 21.09.2009. 11:16

Aizvadītajās brīvdienās Vācijas pilsētā Laufenā notika Eiropas čempionāta pēdējā posma sacensības ūdens motosportā Formulas R-1000 klasē, kurās Latvijas pilots Lotārs Millers ( „Mēmeles Sports”) ieguva ceturto vietu.
Lotārs Millers – ceturtais Eiropas čempionāta kopvērtējumā

Par pēdējā 5.posma uzvarētāju un par pārliecinošu Eiropas čempionu kļuva Udo Kašube, 2.vietā Peters Haibuhs, bet trešais Reinhards Gerberts, visi no Vācijas. Lotārs Millers diemžēl palika uzreiz aiz pjedestāla, lai gan iepriekšējos trijos posmos spēja noslēgt labāko trijnieku.

„Protams, ka ir sarūgtinājums. Palikt ceturtajam vienmēr ir īpaši nepatīkami, bet tāds nu ir sports. Ja būtu braucis visus čempionāta posmus, tad droši zinu, ka rezultāts būtu cits,” pa tālruni no Vācijas saka Lotārs. „Ceru, ka 2010.gada sezonā izdosies piedalīties visos čempionāta posmos un nostiprināties labāko trijniekā. Vienreiz vajag izbeigt Vācijas sportistu uzvaru gājienu jau vairāku gadu garumā,” optimistiski noskaņots ir Millers.

Vācijā vēl Latviju pārstāvēja Māris Brigmanis, Jānis Kuķalks un Valdis Kuķalks kuri noslēdza TOP 10 attiecīgi ierindojoties 8, 9 un 10.vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV