Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

22.septembrī notiks BOARDS.LV Latvijas atklātais čempionāts 2009

Ilze Pētersone, 21.09.2009. 13:57

BOARDS.LV Latvijas atklātais čempionāts viļņu braukšanā ir trešais un noslēdzošais posms Latvijas Kausa viļņu burāšanā.
22.septembrī notiks BOARDS.LV Latvijas atklātais čempionāts 2009

Iepriekšējos divos posmos pirmo vietu ieguva BOARDS.LV TEAM braucējs un pagājušā gada čempions Krišjānis Tūtāns. “Pateicoties pērn aizsāktajam Latvijas Kausam viļņu burāšanā, biedru līmenis ir krietni audzis,” stāsta K. Tūtāns. „Nu jau uz papēžiem min gan savējie, gan brāļi igauņi. Šogad ar saviem neskaitāmajiem Backloop (salto uz aizmuguri) dominē Ain Harmson. Ļoti aktīvi cīņa ir iesaistījies Kristaps Vītols ar bezbailīgu lēcienu arsenālu. Līdera pozīcijas centīšos noturēt visa kausa garumā!” 

Sacensību dalībnieku sniegumu vērtēs starptautiska žūrija, kuras vadību uzņemsies vindsērfinga pionieris, Latvijas Vindsērfinga Asociācijas valdes loceklis un Latvijas izlases treneris Elmārs Smiltenieks. 

Pateicamies par sadarbību veikalam Boards.lv, Gaastra sails, Tabou boards, Radio SWH, AB Tehnoloģiju korporācijai, Sekura stils, Ibumetin, Plandent un Windsurf.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV