Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noslēgusies cīņa par Latvijas Kausu viļņu burāšanā

Ilze Pētersone, 23.09.2009. 11:38

Tikko ir noslēgusies cīņa par Latvijas Kausu viļņu burāšanā un BOARDS.LV TEAM braucējs Krišjānis Tūtāns atkal ir izcīnījis 1. vietu.
Noslēgusies cīņa par Latvijas Kausu viļņu burāšanā

Galerijas:

Patīkama vēja pavadīti (brāzmās sasniedza pat 13 m/sek.), 22.septembrī labākie vindsērfinga sportisti no Latvijas un Lietuvas iekaroja Pāvilostas viļņus, lai noskaidrotu uzvarētājus BOARDS.LV Latvijas atklātajā čempionātā viļņu braukšanā 2009!

Tas ir trešais un noslēdzošais posms cīņā par Latvijas Kausu vindsērfinga viļņu braukšanā. Arī šoreiz, tieši tāpat kā abos iepriekšējos kausa posmos, favorīts izrādījās BOARDS.LV TEAM braucējs Krišjānis Tūtāns.

Lai arī sīvā cīņā par labāko trijnieku lietuvietis Girmantas Neniškis parādīja labu performanci, uz pjedestāla kāpa tikai latvieši:

1. vieta Krišjānis Tūtāns LAT 168
2. vieta Kristaps Vītols LAT 313
3. vieta Jevgēnijs Gavrilovs LAT 161

Gundega Tūtāne tika ne tikai pie zelta medaļas sieviešu konkurencē, bet arī BOARDS.LV un Electric speciālbalvas par brašu cīņu, piedaloties sacensībās kopā ar stipro dzimumu!

Artis Tidriķis lieliski izpildīja pushloop, tādā veidā izpelnoties labākā un skaistākā trika meistara titulu!

Paldies visiem atraktīvajiem dalībniekiem, godīgajiem tiesnešiem, visiem, visiem, kas palīdzēja čempionātam noritēt bez aizķeršanās un, protams, atbalstītājiem: Boards.lv, Gaasta sails, Tabou boards, Sekura Stils, AB Tehnoloģiju korporācijai, Ibumetin, Plandent un Windsurf.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV