Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Tapusi jauna Basketbola kluba „Ventspils „ mājas lapa

Solvita Pleinica, 23.09.2009. 12:32

Jau šajā nedēļas nogalē pašreizējie Latvijas čempioni basketbolā BK „Ventspils” aizvadīs pirmās spēles BBL Cup turnīrā. Jauno sezonu klubs uzsāk arī ar jaunu interneta mājas lapu, kuru izstrādājusi ir Nacionālā sporta portāla Sportacentrs.com komanda.

BK „Ventspils” un Sportacentrs.com sadarbības projekta rezultātā ir tapusi pavisam jauna mājas lapa, kura būs atrodama gan pēc vecās adreses bkventspils.lv, gan arī kā viena no Sportacentrs.com basketbola sadaļām. Tādējādi kluba mājaslapa būs ieguvusi visas multimediju un interaktīvās iespējas, ko saviem lietotājiem piedāvā Sportacentrs.com. Tāpat izmantosim Sportacentrs.com tehnisko bāzi, kas ļaus izvairīties no liekiem satraukumiem par lapas funkcionēšanu.

Basketbola klubs "Ventspils" ar Sportacentrs.com sadarbosies visas sezonas garumā. Portāla žurnālisti administrēs jauno mājas lapu, papildinot to ar operatīvām ziņām par spēļu iznākumiem, fotogalerijām un videomateriāliem. Vienošanās par informatīvo atbalstu ir panākta visā 2009./2010. gada sezonā. Tādējādi par jaunumiem klubā, izmantojot vadošo sporta mediju, uzzinās krietni vairāk cilvēku.

Portāla Sportacentrs.com projekta vadītājs Jānis Cīrulis uzsver, ka arī citām sporta organizācijām, klubiem vai komandām ir iespēja sekot BK „Ventspils” piemēram un izveidot savu interneta vietni kopā ar Sportacentrs.com. „Līdz šim jau esam veidojuši vairākus mazus projektus, tomēr kopā ar Latvijas čempioniem beidzot radīta ambicioza mājaslapa, kas ir savā veidā unikāla, tomēr ar iespējām izmantot visus vadošā sporta medija resursus.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV