Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Basketbola klubs „Ventspils” savā jaunajā autobusā dodas uz Kauņu

Solvita Pleinica, 24.09.2009. 17:10

24. septembra rīta agrumā Basketbola kluba "Ventspils" spēlētāji savā jauniegūtajā autobusā devās uz Lietuvu, lai piedalītos Baltijas Basketbola līgas kausā, kurš norisināsies no 25. līdz 26. septembrim Kauņā.
Basketbola klubs „Ventspils” savā jaunajā autobusā dodas uz Kauņu

Kluba ilggadējais sponsors SIA „ Ventspils naftas termināls” par godu jaunajai Eirolīgas sezonai Basketbola klubam „Ventspils” uzdāvināja autobusu Scania. Kluba spēlētāji un vadība ir ļoti pateicīgi „Ventspils naftas termināls” par lielo dāvanu, un komanda jau ir devusies ceļā ar jauno Basketbola autobusu.

Puiši atzinīgi novērtēja jauno autobusa dizainu un smejoties uzsvēra, ka tagad visi zinās, kad komanda dodas prom no Ventspils kārtējā cīņā, bet uzvaras gadījumā, ar ziediem varēs sagaidīt pie pilsētas robežas. Savukārt, ja gadīsies kāds zaudējums, tad viņi cerot uz līdzjutēju žēlsirdību un lielu skādi autobusam nenodarīšot.

Ceturtdien komanda aizvadīs kopējos treniņus Kauņā, bet jau rīt plkst. 20:00 arēnā „A. Saboņa Žalgira basketbola centrs” tiksies ar mājiniekiem BK „Žalgiris”.

Noteikti ziņosim par notikumiem Lietuvā, sekojiet informācija bkventspils.lv un čivinātavā   twitter.com/bkventspils

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV