Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Rīt sacensības turpinās tikai Haralds Silovs

Kristīne Fogele, 25.09.2009. 20:47

Šodien Seulā notika 1000 m distances priekšskrējieni šorttrekā. Deviņi apļi un četri sportisti. Labākie divi kvalificējas nākamajai kārtai.
Rīt sacensības turpinās tikai Haralds Silovs

Dāmām mūsu Evita Krievāne nepārvarēja sacensību pirmo kārtu un skrējienā palika ceturtā vietā un distances kopvērtējumā 43.vietā no 53 startējošām sportistēm.

Kungiem veiksmīgi pirmo kārtu pārvarēja gan Haralds Silovs, uzvarot skrējienā, gan Jēkabs Saulītis, paliekot otrais savā skrējienā. Otrajā kārta Silovs palika trešais, bet ar uzrādītu septīto ātrāko laiku kvalificējās 1/8 finālam. Jēkabs līdzīgi savā skrējienā palika trešais, bet uzrādīja trešo labāko laiku starp trešo vietu ieguvējiem un kvalificējās 1/8 finālam. 1/8 fināla barjeru nepārvarēja abi mūsu sportisti. Haralds Silovs, kurš skrējienā  finišā zaudēja 0,008 sekundes Ķīnas sportistam, palika trešais un distancē 24. vieta. Jēkabs pielaida kļūdu, traucējot sportistam no Anglijas. Jēkabs izpelnījās diskvalifikāciju un distancē 32.vietā.

Līdz ar to no mūsu sportistiem rīt sacensības turpinās tikai Haralds Silovs 1500 1/4 finālā. Jēkabam un Evitai sacensības ir beigušās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV