Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Kuršiem” smags zaudējums „Pārgaujas” florbolistiem

Mārtiņš Kozlovskis, 28.09.2009. 14:39

Sestdien, 26. septembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā kārtējo florbola virslīga spēli aizvadīja florbola klubs „Kurši”, kas visai pārliecinoši atzina „Pārgaujas” florbolistu pārākumu – 1:7 (0:3, 1:1, 0:3).
„Kuršiem” smags zaudējums „Pārgaujas” florbolistiem

Sestdienas pretinieki nebija no tiem spēcīgākajiem, līdz ar to, bija pamatotas cerības uz veiksmīgu galarezultātu, taču notika gluži pretējais. Viesi Liepājas Olimpiskajā centrā jutās diezgan omulīgi un ātri vien panāca pietiekami solīdu pārsvaru - 3:0. Tā bija kā auksta duša mājiniekiem, kuri no tās tā arī neatmodās.

Lai arī otrā perioda sākumā vārtus guva „Kuršu” komandas līderis Raitis Bušs, taču vēlāk izrādījās, ka tie bija pēdējie mājinieku vārti šajā spēlē. Pirms pēdējā perioda rezultāts uz tablo vēstīja 1:4, taču viesi atlikušajā laikā ne tikai noturēja savu pārsvaru, bet palielināja to vēl par trīs vārtiem, tādējādi, triumfējot šajā mačā ar 1:7.

„Kuršiem” šī bija smagākā sakāve šajā sezonā, taču jau nākamajā mačā liepājnieki centīsies reabilitēties, izbraukumā tiekoties ar Jogeva SK Tahe florbolistiem no Igaunijas, kuri turnīra tabulā atrodas augstajā 2. vietā.

Nākamo mājas spēli Liepājas Olimpiskajā centrā florbolisti aizvadīs 10. oktobrī, kad eksaminēs „Ķekavas” florbolistus.

„Kurši” šobrīd turnīra tabulā atrodas 9. vietā 13 komandu konkurencē, taču sezona ir tikai sākusies un viss vēl ir priekšā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV