Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Lauris Gūtmanis kļūst par Eiropas vicečempionu

LŪMSF preses dienests, 28.09.2009. 17:34

Lauris Gūtmanis (UPB Energy, Liepāja) izcīnījis sudraba medaļu Polijas pilsētā Hodjiežā notikušajā Eiropas čempionātā ūdens motosportā motorlaivu S550 klasē.
Lauris Gūtmanis kļūst par Eiropas vicečempionu

Lai noteiktu uzvarētāju, notika četri braucieni un divos braucienos pārliecinoši uzvarēja Lauris Gūtmanis, aiz sevis atstājot leģendāro Polijas sportistu septiņkārtējo Eiropas un četrkārtējo pasaules čempionu „Profesoru” Lehoslavu Ribarčiku, taču pateicoties vienā braucienā labākam ātrumam par astoņkārtēju Eiropas čempionu tika kronēts Ribarčiks.  Trešajā vietā vēl viens Polijas veterāns Andžejs Lisijs, bet ceturtajā jaunais liepājnieks Pēteris Pelnēns. Septītājā vietā ierindojās Reinis Musts (Nord Ost, Alūksne).

„Tas ir ļoti patīkams sezonas noslēguma panākums Latvijas ūdens motosportam”, priecīgi pavēstī Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems. „Ir prieks, ka mūsu jaunā sportistu paaudze ir nostabilizējusies pasaules un Eiropas elitē un ceru, ka puiši nākotnē spēs gūt panākumus arī nopietnajās Formulu klasēs.”

Atgādinām, ka vasaras sākumā Lauris Gūtmanis izcīnīja pasaules čempiona titulu šajā laivu klasē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV