Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Biļetes uz „Lauvas” spēlēm būs iespējams iegādāties savlaicīgi

Mārtiņš Kozlovskis, 30.09.2009. 13:19

Sākoties jaunajai sezonai, basketbola klubs „Liepājas Lauvas” ir veicis nelielas izmaiņas biļešu tirdzniecībā. Turpmāk biļetes būs iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskā centra kasē katru darba dienu no plkst. 9:00 – 20:00.

Izņēmums, ja spēle būs paredzēta sestdienā, svētdienā vai svētku dienās, tad biļetes būs iespējams iegādāties tikai 2 stundas pirms spēles.

Iepriekšējos gados biļetes uz „Lauvu” spēlēm varēja iegādāties tikai neilgi pirms spēles, taču kopš šodienas, 30.septembra, visiem komandas atbalstītājiem ir iespējams biļetes iegādāties jau savlaicīgi.

Kluba vadība uzskata, ka šāda veida tirdzniecība būs daudz efektīvāka un cilvēkiem pirms spēlēm nebūs jāstāv garās rindās, Bieži vien spēļu laiki ir uzreiz pēc darba dienas beigām un vairums cilvēki uz spēli ierodas vienlaicīgi, tādējādi, izveidojot garas rindas, kas reizēm bija pat iemesls nokavēt mača sākumu. Līdz ar to, visiem kas vēlas, būs iespēja sev brīvajā laikā biļetes iegādāties jau savlaicīgi.

Atgādinām, ka šovakar, Liepājas Olimpiskajā centrā, pulksten 19:30 pirmo Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēli aizvadīs basketbola klubs „Liepājas Lauvas”, kas uzņems ambiciozo „VEF Rīga” komandu ar Valdi Valteru priekšplānā.

Cerams, ka pirmā spēle būs veiksmīga un lielā mērā tas būs atkarīgs no mājinieku atbalsta, kas, mudinās mūsu basketbolistus pretim uzvarām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV