Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

LTV7 ekskluzīvā tiešraidē piedāvās BK „Ventspils” otro spēli ULEB Eirolīgā

Latvijas Televīzijas 7. kanāls, 01.10.2009. 20:42

Eiropas prestižākajā vīriešu basketbola turnīrā ULEB Eirolīgā otrdien veiksmīgi debitēja Latvijas čempioni "Ventspils", kvalifikācijas pirmās kārtas spēlē uzvarot titulēto itāļu vienību Trevīzo "Benetton". Rīt, 2. oktobrī, abas komandas atbildes spēlē sacentīsies Itālijā.

LTV7, mīlot savus skatītājus, radusi ekskluzīvu iespēju šo spēli pārraidīt tiešraidē tūlīt pēc Kontinentālās hokeja līgas – plkst. 21:50.

Pāra uzvarētājs iekļūs kvalifikācijas otrajā, izšķirošajā kārtā, kurā tiksies ar Francijas klubu "Entente Orleanaise Loiret" vai Beļģijas komandu "Spirou Basket".

Kā ziņots, šosezon mainīts ULEB Eirolīgas formāts, līdz ar to iespēja tikt prestižākajā Eiropas klubu turnīrā tika dota Latvijas čempioniem un vēl septiņām komandām, kuras kvalifikācijā tad cīnīsies par divām ceļazīmēm. Ja arī ventspilniekiem neizdosies aizcīnīties līdz ULEB Eirolīgas pamatturnīram, Latvijas čempioniem Eirokausu sezona nebūs beigusies, jo atlases sacensību seši neveiksminieki turpinās spēlēt Eiropas kausa izcīņā (kādreizējā ULEB kausā).

Ja "Ventspils" basketbolisti iekļūst Eirolīgas pamatturnīrā, tad tajā spēlēs B grupā kopā ar Grieķijas klubu Pireju "Olympiacos", serbu Belgradas "Partizan", Malagas "Unicaja" no Spānijas, Stambulas "Efes Pilsen" no Turcijas, kā arī Viļņas "Lietuvos rytas" no Lietuvas.

ULEB Eirolīgas regulārais čempionāts norisināsies no 21.oktobra līdz 2010.gada 14.janvārim. Savukārt "Final Four" turnīrs laikā no 7. līdz 9.maijam notiks Francijas galvaspilsētā Parīzē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV