Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

“Grīziņkalna Kausa 09” lielais fināls pārcelts uz 10.oktobri

Sanda Brūna, 05.10.2009. 12:03 | komentāri (1)

Ņemot vērā nepiemērotos laika apstākļus ekstrēmo sporta veidu sacensībām, 4.oktobrī paredzētās “Grīziņkalna kauss 09” lielā fināla sacensības tika pārceltas. Šo sestdien, 10.oktobrī, plkst.13.00 Grīziņkalna skeitparkā (J.Asara iela 24) tiek gaidīti visi ekstrēmo sporta veidu cienītāji un atbalstītāji uz šīs sezonas noslēdzošajām ekstrēmo sporta veidu sacensībām.
“Grīziņkalna Kausa 09” lielais fināls pārcelts uz 10.oktobri

“Grīziņakalna kausa 09” fināla sacensības sola lielisku šovu no 30 labākajiem ekstrēmo sporta veidu sportistiem, kuri cīnīsies BMX, “Converse” skeitborda un “Taktika.lv” agresīvās skrituļslidošanas “park” disciplīnās. Sacensību laikā šovs tiks garantēts ne tikai no sportistu puses, bet arī skatītājus priecēs “Avantis” organizētā stipendiju konkursa “ZZ Stipendijas” hip-hop deju nominācijas laureāti.

“Grīziņakalna kauss 09” finālisti:

“Converse” skeitbords:
Valdis Nikoņenoks
Mārtiņš Laganovskis
Reinis Laganovskis
Romāns Lažuko
Raitis Helmanis
Maksims Feofilovs
Fricis Strauss
Ļevs Berezins
Edgars Bērziņš
Andrejs Pižovs
Normund Cīrulis

“Taktika.lv” agresīvā skrituļslidošana:
Jānis Megnis
Arnis Bērziņš
Jānis Ķirpis
Rolands Dzenis
Nils Jansons
Konstantīns Makarovs
Jānis Rubenis
Ansis Upenieks
Toms Krasovskis
Raimonds Prūsis

BMX:
Kārlis Stutāns
Jānis Kozinda
Māris Levanovičs
Raivo Ķilpis
Rūdolfs Veidemanis
Roberts Mihailovs
Valters Ošinieks
Gundars Ciprus

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, jauniešu organizācija “Avantis”, visa septembra garumā, Grīziņkalna skeitparkā organizēja “Grīziņkalna kausa 09” pusfinālus, kas pulcēja vairāk kā 150 jaunos sportistus no Rīgas un Rīgas rajona.

Jauniešu organizācija ”Avantis” pirms 6 gadiem, bijušā karuseļu atrakciju parka teritorijā, izveidoja Grīziņkalna skeitparku. „Avantis” aktīvi darbojas skeitparkā,  lai pievērstu jauniešus aktīvam dzīves veidam un piedāvātu kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku, organizējot dažādus sporta, aktīvās atpūtas, mūzikas un radošās aktivitātes.  Šobrīd Grīziņkalna skeitparks ir viens no aktīvākajiem un jauniešu iecienītākajām pulcēšanās vietām Rīgā.

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar RD IJSD.

Atbalsta: European Hit Radio, Converse, Taktika.lv, pozitivaszinas.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV