Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Noskaidroti šīs sezonas “Grīziņkalna kausa 09” uzvarētāji

Sanda Brūna, 12.10.2009. 13:39 | komentāri (1)

Sestdien, 10.oktobrī, Grīziņkalna skeitparkā (J.Asara iela 24, Rīga) pulcējās šīs sezonas „Grīziņkalna kausa 09” spēcīgākie ekstrēmo sporta veidu pārstāvji no Rīgas un Rīgas rajona, kuri fināla sacensībās cīnījās par labākā sportista titulu.
Noskaidroti šīs sezonas “Grīziņkalna kausa 09” uzvarētāji

Kopumā “Grīziņakalna kausa 09” fināla sacensībās piedalījās 28 labākie ekstrēmo sporta veidu sportisti, kuri tika atlasīti 3 pusfināla posmos, kas norisinājās visu septembri. „Grīziņkalna kausa 09” finālisti startēja BMX, skeitborda un ekstrēmās skrituļslidošanas “park” disciplīnās.

“Grīziņakalna kauss 09” sezonas uzvarētāji:

“Converse” skeitbords:
1.vieta - Normunds Cīrulis
2.vieta – Maksims Feofilovs
3.vieta – Ļevs Berezins

“Taktika.lv” ekstrēmā skrituļslidošana:
1.vieta – Nils Jansons
2.vieta – Arnis Bērziņš
3.vieta – Konstantīns Makarovs

BMX:
1. vieta – Rūdolfs Veidemanis
2.vieta – Gundars Cipruss
3.vieta – Jānis Kozinda

Starp sacensību uzvarētājiem ir jau Latvijā pazīstami un spēcīgi PRO kategorijas braucēji, kas izcīnījuši čempionu un labāko braucēju titulus, kā arī „Avantis” organizētā stipendiju konkursa „ZZ Stipendijas” ekstrēmo sporta veidu laureāts un arī jaunatklāti talanti, kuriem īsā laika posmā ir izdevies sevi pierādīt un pieteikt plašākai sabiedrībai. Kā atzina viens no jaunatklātajiem talantiem, BMX disciplīnas pirmās vietas ieguvējs, 15 gadus vecais rīdzinieks Rūdolfs Veidemanis: „Esmu priecīgs par uzvaru! Grūtāk gāja sacensību pusfinālos, jo bija diezgan spēcīga dalībnieku konkurence, savukārt šodien viss izdevās daudz vieglāk, jo galvenos trikus biju kārtīgi tehniski apguvis, kas palīdzēja justies daudz drošāk.”

Lai popularizētu veselīgu dzīves veidu jauniešu vidū, jauniešu organizācija “Avantis”, visa septembra garumā, Grīziņkalna skeitparkā organizēja “Grīziņkalna kausa 09” pusfinālus, kas pulcēja vairāk kā 150 jaunos sportistus no Rīgas un Rīgas rajona.

Jauniešu organizācija ”Avantis” pirms 6 gadiem, bijušā karuseļu atrakciju parka teritorijā, izveidoja Grīziņkalna skeitparku. „Avantis” aktīvi darbojas skeitparkā, lai pievērstu jauniešus aktīvam dzīves veidam un piedāvātu kvalitatīvi pavadīt savu brīvo laiku, organizējot dažādus sporta, aktīvās atpūtas, mūzikas un radošās aktivitātes. Šobrīd Grīziņkalna skeitparks ir viens no aktīvākajiem un jauniešu iecienītākajām pulcēšanās vietām Rīgā.

Organizē: jauniešu organizācija „Avantis” sadarbībā ar RD IJSD.

Draudzīgs atbalsts no „Converse”, „Taktika.lv”, veikala „Sporta Mānija” , „European Hit Radio”, „pozitivaszinas.lv” un portāla „Draugiem.lv”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV