Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

„Kuršiem” nepatīkams zaudējums pašā mača izskaņā

Mārtiņš Kozlovskis, 12.10.2009. 14:32

Sestdien, 10. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā pulksten 17:00 kārtējo Latvijas florbola virslīgas spēli aizvadīja Liepājas florbola klubs „Kurši”, kas tikai pašā mača izskaņā atzina „Ķekavas” florbolistu pārākumu – 1:2 (0:0, 0:1, 1:1).
„Kuršiem” nepatīkams zaudējums pašā mača izskaņā

Spēle pret „Ķekavas” florbolistiem bija ļoti svarīga. Kaut vai tāpēc, ka turnīra tabulā abas komandas atradās viena otrai līdzās – ķekavnieki 9. vietā, bet liepājnieki vietu zemāk. Taču svarīgi bija arī pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju, kas pēc šīs spēles diemžēl pārtraukta tā arī netika un nācās samierināties ar minimālu zaudējumu 1:2.

Maču abas komandas iesāka piesardzīgi un bīstamas epizodes pie kādiem no vārtiem bija pamaz. Līdz ar to, pirmās 20 minūtes noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0.Taču otrā perioda sākumā rezultāts tika atklāts. Izcēlās viesu spēlētājs Matīss Jansons, tādējādi, nostādot mājiniekus pavisam nelabvēlīgā situācijā. Ar šādu rezultātu arī noslēdzās otrais periods un viss mača liktenis bija jānoskaidro pēdējās 20 minūtēs.

Izšķirošo periodu mājinieki sāka agresīvi un tas nesa rezultātus. Trešā perioda vidū uz pretinieka vārtiem tika nozīmēts soda metiens, ko filigrāni un pacietīgi realizēja Aigars Krickis, kurš teicamā stilā nomānīja vārtsargu un panāca neizšķirtu – 1:1.

Taču trīs minūtes līdz 3. perioda beigām otros vārtus šajā spēlē guva viesi - Gints Klēģers, kurš īpaši netraucēts no vārtu priekšas panāca liepājniekiem nelabvēlīgo 1:2. Atlikušajā laikā mājiniekiem atspēlēties neizdevās, tādējādi, „Kuršiem” bija jāsamierinās ar zaudējumu arī šajā spēlē – 1:2.

Neskatoties uz zaudējumu, „Kurši” joprojām saglabā 10. vietu turnīra tabulā, taču tuvākajiem sekotājiem (Valmiera, Ulbroka, Lielvārde) ir spēle rezervē.

Nākamo spēli mājās „Kurši” aizvadīs 1. novembrī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies FK „Lielvārde”. Spēles sākums pulksten 17:00.

Foto: Mārtiņš Sīlis

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV