Sestdiena, 21.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Matīss, Modris, Mariss;

Latvijas trofi riedu čempionāts noslēgsies Ēdolē

Indulis Vīdušs, 13.10.2009. 09:49

24.un 25. oktobrī Ēdolē notiks Latvijas trofi riedu čempionāta noslēdzošais posms.
Latvijas trofi riedu čempionāts noslēgsies Ēdolē

Tā kā pasākums ilgs divas dienas, tad sacensību organozatori iesaka laicīgi rezervēt naktsmītni, jo tieši otrajā dienā noskaidrosies šī gada paši labākie un stabilākie dubļu braucēji.

Rezultāti ir blīvāki kā jebkad, un sīva cīņa par punktiem būs no pirmā līdz pēdējam metram. Būs iespēja redzēt visas pašmāju „neceļu raķetes” un gaidāmi arī viesi no Somijas un Krievijas, kā arī tuvākie kaimiņi igauņi un leiši. Šis ir arī FIA NEZ Cup noslēdzošais posms. Nākamgad Latvijā plānots jau FIA NEZ čempionāts, ar ko izskaidrojama somu un krievu interese. Ir dzirdēts, ka vēl Austrālijā ļaudis šo to saprot no bezceļa braukšanas, bet tas ir pārāk tālu. Toties visi pārējie būs klāt! Tādas dzīres dubļu braukšanas gardēžiem vienkārši nedrīkst palaist garām.
 
Paralēli bezceļa braukšanas sacensībām notiks tūrisma kausa izcīņa. Būs arī dubļu aplis jebkādiem četrriteņu aparātiem, no formalitātēm pilnīgi brīvā gaisotnē.

Sīkāka informācija www.mazozoli.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV